Σελίδες

2 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις.

Νέο επεισόδιο αμφισβήτησης στο Αιγαίο χθες από την Τουρκία. Η τουρκικές στρατιωτικές αρχές προειδοποίησαν Ελληνικό ελικόπτερο που προσγειωνόταν στο Φαρμακονήσι, ότι πετά στον τουρκικό εναέριο χώρο.

Το επεισόδιο συνέβη χθες στις 9:22 το πρωί, όταν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Σινούκ εκτελώντας την πτήση Κω- Φαρμακονήσι, ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο νησί και ο πιλότος του δέχθηκε σήμα από τουρκικό στρατιωτικό ραντάρ, μέσω της διεθνούς συχνότητας, και του ζητήθηκε να αποχωρήσει.

Φυσικά ο πιλότος εκτέλεσε κανονικά την αποστολή του και παρέμεινε για αρκετή ώρα στο Φαρμακονήσι πριν απογειωθεί και πάλι για την Κω.

Σημειώνεται ότι αυτού του είδους η πρακτική από μέρους της Τουρκίας, αποτελεί συχνό φαινόμενο τους τελευταίους 6 μήνες, με πρόσφατα παρόμοια περιστατικά, αυτό με τον τέως αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Γράψα και πριν από ένα περίπου μήνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ.Παπούλια όταν επισκέφθηκε το Αγαθονήσι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
πηγή Ινφογνώμων Πολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.