Σελίδες

25 Σεπτεμβρίου 2009

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε.

Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
Έχουν ?πει οι Σκοπιανοί και γίνεται μάχη.
GO!!!!

Πηγή: skeftomasteellhnika.blogspot.com
από το Cocktail News

ΣΧΟΛΙΟ
Αν και θεωρώ ότι όλες αυτές οι συνεχείς δημοσκοπήσεις σε αμερικανικά sites έχουν σαν μονο σκοπό την διαφήμιση και το κέρδος καθως οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την Ιστορία της Μακεδονίας ή την Ελληνικότητά της παρόλα αυτά επειδή δεν κοστιζει τίποτα ας ρίξουμε μια ψήφο για την Μακεδονία μας.

Ας μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί.......

3 σχόλια:

  1. Σιγά μην ψηφίσουμε στις σκοπιανοιστοσελίδες για την Μακεδονία!!
    Δηλαδή εάν δεν ψηφίσουμε τι θα γίνει;
    Εσύ τι θα κάνεις στις εκλογές αυτές;
    Από το site αυτό εξαρτάται η Μακεδονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ανωνυμε δικαιωμά σου να ψηφίσεις ή οχι. Το να θεωρείς ότι οι ιστοσελιδες αυτες ειναι σκοπιανές νομίζω ότι μάλλον δεν αποδεικνύεται εκτός αν έχεις τιποτα αποδειξεις οπότε θα ηταν καλο να τις αναφέρεις και να τις αναρτήσουμε.
    Εγω τις κόβω για αμερικάνικες δουλείες με σκοπό (οπως ειπα) το κέρδος.

    Τώρα οσον αφορα το ερώτημα σου για το τι θα ψηφίσω, αυτο θα μου επιτρέψεις να μην στο πώ....εξάλλου ειναι μυστικη η ψηφοφορία...

    Οπως εσύ κρύβεις ακόμα και μια εικόνική σου ταυτότητα πίσω από την ανωνυμία του σχολίου σου, επιτρεψέ μου κι εμένα να κρατήσω για μενα την ψηφο μου.
    Το μόνο που μπορώ να σου πώ και ίσως κι εσυ μπορείς να αντιληφθείς μέσα από την περιήγησή σου στο blog μας είναι ότι θα ψηφίσω με γνώμονα αποκλειστικά την Ελλάδα.
    Και θα μου πείς όλοι το ίδιο λένε.
    Ομως εδώ είναι η μεγάλη διαφορά.
    Ο ένας λέει εγώ θα ψηφίσω για το καλό της Ελλάδας και ψηφίζει ένα κόμμα που αφήνει ανεξελεγκτη την λαθρομετανάστευση!!!!

    Ο άλλος λέει κι εγω θα ψηφίσω για την Ελλάδα και ψηφίζει ενα κόμμα που θέλει σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια!!!!

    Ο τρίτος λέει θα ψηφίσω για την Ελλάδα και οι όψιμοι οπαδοί του βγαινουν στους δρόμους καίνε και καταστρεφουν τα πάντα, καίνε και ελληνικές σημαίες!!!!

    Ο τέταρτος λέει πάλι για το καλο των Ελλήνω κι ετοιμαζεται να βάλει εμάς τους φτωχούς μικροαστούς Ελληνες να πληρώσουμε την κρίση που δημιούργησαν οι πλούσιοι και οι τραπεζίτες!!!

    Ξέρω ότι μεσα από τα λίγα σχόλια μου φωτογραφίζονται διάφορες παρατάξεις αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ο καθένας ας βγαλει τα συμπερασματά του.

    Οσον αφορά το τελευταίο ερώτημα σου εγώ είμαι αυτός που έχω γράψει επανειλλημενα στο blog μας ότι εγώ προσωπικά, κι όποιος άλλος Ελληνας θέλει ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κλπ ότι τελοσπάντων περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τα Σκόπια...ότι κι αν προσπαθησουν να μας επιβάλλουν οι προδοτικές κυβερνησεις του μέλλοντος.

    Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα σε αυτην την ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ;ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑΝΟ ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.