Σελίδες

17 Αυγούστου 2009

Στον τελικό ο Ιακωβάκης.



Περικλής Ιακωβάκης πέρασε στα τελικά των 400 μέτρων με εμπόδια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, καθώς πέτυχε την καλύτερη του εφετινή επίδοση με χρόνο 48.73, στη δεύτερη ημιτελική σειρά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα εκπληκτικό τελευταίο διακοσάρι και κατάφερε να καλύψει τον προπορευόμενο Γκριν από τη Βρετανία και πήρε με την αξία του το "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό της Τρίτης.

Ο Ιακωβάκης αποτελεί την ελπίδα της ελληνικής αποστολής για ένα μετάλλιο στη γερμανική πρωτεύουσα διότι είναι η τρίτη φορά που περνά σε τελικό, ύστερα από το Παγκόσμιο του Παρισιού, που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και της Οσάκα, δύο χρόνια νωρίτερα, που ήταν έκτος.

Κορυφαίος των ημιτελικών ήταν ο Αμερικανός Κερόν Κλέμεντ με 48.00, ενώ στον τελικό προκρίθηκαν επίσης οι Μπερσόν Τζάκσον (ΗΠΑ, 48.23), Ντέιβιντ Γκριν (Μ. Βρετανία, 48.27), Φέλιξ Σάντσες (Δομηνικανή Δημοκρατία, 48.34), Χαβιέρ Κούλσον (Πουέρτο Ρίκο, 48.43), Ντάνι ΜακΦαρλέιν (Τζαμάικα, 48.49) και Τζεχούε Γκόρντον (Τρίνινταντ & Τομπάγκο, 48.77).

Εκτός τελικού έμεινε ο Νοτιοαφρικανός Ελ Τζέι Βαν Ζιλ, ο οποίος με 47.94 έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

πηγή μπάλα

Καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό Περικλή! Όλοι οι Έλληνες είναι στο πλευρό σου, να τρέξεις όπως εσύ ξέρεις και να βάλεις τα δυνατά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.