Σελίδες

4 Αυγούστου 2009

Απίστευτο. Καλλιστεία με ακρωτηριασμένες γυναίκες.

Με πρόφαση τον αγώνα που διεξάγεται σε ολόκληρο τον κόσμο για την κατάργηση των ναρκών, ο Νορβηγός θεατρικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης Morten Traavik επιχειρεί να διοργανώσει καλλιστεία ομορφιάς στην Καμπότζη, με τις συμμετέχουσες να είναι αποκλειστικά ακρωτηριασμένες γυναίκες από νάρκες!

Στην Καμπότζη, υπάρχουν ακόμη περί τα 4 με 6 εκατομμύρια νάρκες που δεν έχουν εκραγεί στη χώρα, μετά από δεκαετίες εμφυλίου πολέμου. Περίπου 25.000 πολίτες της Καμπότζης έχουν ακρωτηριαστεί από έκρηξη νάρκης.

Οι αρχές της χώρας αντέδρασαν έντονα και απαγόρευσαν τη διεξαγωγή διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Νάρκη» κατηγορώντας τους διοργανωτές για κατάφωρη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

«Αυτός ο διαγωνισμός ομορφιάς αποτελεί κοροϊδία για τα θύματα των ναρκών» δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Khieu Khanarith, και υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δεν υποστηρίζει αυτή την εκδήλωση».

Ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης κατάφερε και διοργάνωσε πέρυσι τον ίδιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Αγκόλα, λαμβάνοντας χορηγίες από διάφορους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

από το Foreign Press

Μια απορία έχω αντί σχολίου, ο κύριος αυτός το κάνει για λόγους διαμαρτυρίας ή υπάρχει και κέρδος από πίσω;.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.