Σελίδες

8 Μαΐου 2009

Βγήκε το ζευγάρι του τελικού του κυπέλου UEFA.


Η μεγάλη ανατροπή της Βέρντερ στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου UEFA με αντίπαλο το Αμβούργο δίνει την ευκαιρία στον Αλέξανδρο Τζιόλη να προσθέσει το όνομά του σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών.

Των Ελλήνων που έχουν αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό τελικό με μη ελληνική ομάδα. Για την ακρίβεια, αυτό το κλαμπ μετράει μόλις ένα μέλος, τον Ακη Ζήκο, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004 με τα χρώματα της Μονακό.
Ο Τζιόλης δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη αλλά είδε τους συμπαίκτες του να κάνουν ένα μικρό θαύμα στην AOL Αρένα. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά βρήκε το σθένος να φτάσει στη νίκη-πρόκριση με 3-2 έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντιέγκο και Πιζάρο. Υπενθυμίζουμε ότι είχε χάσει από το Αμβούργο στον πρώτο αγώνα 0-1.

Ετσι η Βέρντερ επιστρέφει σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 17 χρόνια (είχε νικήσει τη Μονακό στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1992).

Στον άλλο ημιτελικό, η Σαχτάρ φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο την πρόκριση από την Ντιναμό Κιέβου. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου νίκησε 2-1 τη μεγάλη της αντίπαλο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισοπαλία 1-1.

1 σχόλιο:

  1. Τυχερός ο Αλέξανδρος Τζιώλης.Απο το πουθενά,εκεί δηλαδή που δεν το ήθελε ο Παναθηναικός,κατάφερε να περάσει η ομάδα του στο τελικό του Ουέφα και λόγω του ότι θα έχει πρόβλημα η Βρέντερ στο κέντρο λόγω τιμωριών,η συμμετοχή του Έλληνα παίχτη σε ένα τελικό προκαλεί είδηση.Μπράβο Αλέξανδρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.