Σελίδες

20 Μαΐου 2009

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θέλει να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. Κι έτσι του βρήκε θέση το νέο "πατριωτικό" κόμμα "Δράση".


Μετά την εθνική παληκαρίσια στάση του να αποκαλέσει την Κωνσταντινούπολη "Ιστανμπούλ" μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φιγουράροντας στο Ευρωψηφοδέλτιο του νέου κόμματος του Στεφανου Μάνου "Δράση", έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Νικητέα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής 17-05-2009.......

"Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει άρθρο στο Σύνταγμα που να ορίζει ως επίσημη θρησκεία την ορθόδοξη. Δεν μπορεί στα δικαστήρια πίσω από την έδρα να είναι η εικόνα του Ιησού Χριστού. Θεωρώ ότι η πίστη είναι υπόθεση των ανθρώπων κι όχι των κρατών. Αναγνωρίζω την προσφορά της Εκκλησίας, αλλά δεν είμαστε στο 1821! Είναι αδιανόητο ότι ακυρώθηκε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Που ζούμε; Πρέπει να σου πώ ότι στο "Power of ten", που παρουσίαζα στο MEGA, διαπίστωσα μέσα από τις έρευνες που κάναμε ότι η ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική."

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολυ ο ηθοποιός μας καλεί σε νέα εθνικά καλέσματα, σε εθνικούς αγώνες και αγώνες με σκοπό την ενδυνάμωση του ελληνικού και χριστιανικού μας φρονήματος κόντρα στην ξενόφερτη αλλοτρίωση των ελληνικών ηθών.........

Σε ολόκληρη την συνέντευξη δεν αναφέρθηκε ούτε λέξη για τα εθνικά θέματα της χώρας μας. Ασχολήθηκε με παιδεία, οικονομία τον Μάνο τον Τσίπρα κλπ. Τώρα ο άνθρωπος αυτός θέλει να πάει στην Ευρωβουλή. Να κάνει τι; Να μας "θάβει" !!!.
Κύριε Μαρκουλάκη γιατι δεν κάθεστε εκεί στο θεατρικό πάλκο και να αφήσετε την πολιτική σε άλλους; Εχουμε δημοκρατία και μπορείτε να λέτε και να πιστεύετε ότι θέλετε αλλά με κάποιο μέτρο και θα σας "σεβαστούμε". Κι ο Κολοκοτρώνης το ίδιο άλλωστε έκανε μόλις άκουγε κάποιον να καταφέρεται κατά των Ελλήνων, κατά της Πίστης και κατά της Ελλάδας με δημοκρατικό τρόπο τραβούσε το γιαταγάνι και του έδινε το κεφάλι στο χέρι να το κουβαλάει.........αλλά ξέχασα κύριε Μαρκουλάκη δεν ζούμε και στο 1821!!! Ευτυχώς για σας και δυστυχώς για μας........

Πάντως ο Κολοκοτρώνης βγήκε στην δημοσκόπηση του Σκάϊ τρίτος μεγαλύτερος Ελληνας όλων των εποχών δηλαδή κάτι σαν κι εσάς......

Αυτά τα ολίγα για να ξερουμε τι πάμε να ψηφίσουμε στις εκλογές που έρχονται.
Κύριε Μάνο δεν περίμενα κάτι καλύτερο από εσάς, εξάλλου έχετε και το βαρύ πυροβολικό της ανθελληνικής προπαγάνδας Νίκο Δήμου, τον Διονύση Γουσέτη κ.α.

Αλλο ένα κόμμα λοιπόν της Νέας Τάξης της Παγκοσμιοποίησης........

ΘΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ενα άνθρωπος με τέτοιες απόψεις είναι λογικά να βρισκότανε στον Μάνο. Παρέα με τον Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.