Σελίδες

21 Μαΐου 2009

Αρνήθηκαν δικαστές του ΣΤΕ να πραγματοποιηθεί αγιασμός στις αίθουσες των δικαστηρίων !!!!

Με έκπληξη ακούσαμε στην εκπομπή του "EXTRA 3", "Στον ιστό της αράχνης", ότι αρνήθηκαν δικαστές του ΣΤΕ να πραγματοποιηθεί αγιασμός στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ο λόγος; Θεωρούν πως επειδή μέσα στα δικαστήρια δεν εισέρχονται μόνο χριστιανοί ορθόδοξοι, αλλά και μουσουλμάνοι, βουδιστές κτλ.,... ο αγιασμός θα λειτουργούσε προσβλητικά για αυτούς..!! Μάλιστα μάζεψαν και υπογραφές, επίσημα, και απαίτησαν να μην γίνει αγιασμός...! Και ερωτούμε εμείς: Για τους χριστιανούς ορθόδοξους δικαστές η κίνηση δεν είναι προσβλητική; Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να ορκιστούν με βάση την θρησκεία τους; Γιατί σε αυτή τη χώρα θα πρέπει μονίμως να υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι είναι λίγοι μπροστά στους υπόλοιπους, και οι οποίοι θα πρέπει να επιβάλουν την άποψη τους στους περισσότερους; Εμείς σαν Ελληνική κοινωνία γιατί το ανεχόμαστε; Εν τέλει αν αυτοί οι κύριοι δεν ήθελαν να ορκιστούν στον Ιησού, αλλά οπουδήποτε αλλού, τους δίνεται η δυνατότητα να το πράξουν. Ακόμα και άθρησκοι να είναι, θα μπορούσαν να μην παραβρεθούν στον αγιασμό. Για ποιό λόγο θέλουν να βγάλουν εντελώς την ορθοδοξία μέσα από τα δικαστήρια όμως;;;!!

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Φαίνεται είναι υποστηρικτές της ιδέας του κ. Μαρκουλάκη......
Να κατέβει και η εικόνα του Χριστού πίσω από την έδρα...

Και μετα σου λένε να εχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού ούτε οι ίδιοι οι δικαστές δεν σέβονται αν μη τι άλλο το Σύνταγμα της Ελλάδος.................

ΑΡΘΡΟ 3

1. Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 185Ο και της Συνοδικής Πράξης της 4nς Σεπτεμβρίου 1928.

Κύριοι δικαστές μην βιάζεστε ακόμα δεν άλλαξε το Σύνταγμα στην έκδοση που επιθυμεί ο κ. Μαρκουλάκης.......βρε πρεμούρα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.