Σελίδες

20 Μαΐου 2009

Έγκλημα και αυτοκτονία.

(η φωτό από το zougla.gr)

Η ανεργία, η οικονομική ανέχεια ή τα ψυχολογικά προβλήματα οδήγησαν ένα 40χρονο στην περιοχή της Καλλιθέας στο έγκλημα και την αυτοκτονία; Μέσα από το γράμμα που άφησε λίγο πριν προκαλέσει την τραγωδία και τις καταθέσεις συγγενών και φίλων οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης που γράφτηκε με αίμα λίγα λεπτά μετά τις τρεις και μισή χθες το μεσημέρι. Την ίδια ώρα, το 3χρονο αγοράκι της οικογένειας, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι κάτοικοι της οδού Σόλωνος, δεν γνώριζαν πολλά πράγματα για τη φιλήσυχη οικογένεια που τους τελευταίους έξι μήνες είχε μετακομίσει στο ρετιρέ της πολυκατοικίας με τον αριθμό 44. Ο 40χρονος Ν.Κ, είχε απολυθεί από τη δουλειά του και από τις αρχές του χρόνου παρέμενε στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου για να προσέχει τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 και 3 ετών. Η 26χρονη σύζυγος του Μ.Ρ, εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και ουσιαστικά ήταν αυτή που έφερνε το μοναδικό εισόδημα στην οικογένεια. Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν καλά το ζευγάρι, το γεγονός ότι η νεαρή συντηρούσε την οικογένεια, είχε επηρεάσει την ψυχολογική κατάσταση του 40χρονου. Όμως ποτέ ο ίδιος δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Το ζευγάρι, προσπαθούσε να λύνει τα προβλήματα ήρεμα και χωρίς φασαρίες. Ώσπου, σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο… Το ζευγάρι, τσακώθηκε έντονα χωρίς κανένας να γνωρίζει τα ακριβή αίτια. Ο 40χρονος, θόλωσε. Έχασε την ψυχραιμία του και έγινε το κακό. Οπλισμένος με ένα κουζινομάχαιρο, όρμησε πάνω στη σύζυγο του και της έκοψε το λαιμό. Στη συνέχεια, πήρε αγκαλιά τα δύο του αγοράκια και βούτηξε στο κενό. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον ίδιο και το 2χρονο αγοράκι του ενώ το άλλο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα στο οποίο ο 40χρονος έγραφε πως θα ήθελε να ταφεί με τα παιδιά του στο χωριό του στην Ηλεία ενώ η σύζυγος του στο χωριό της μητέρας της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Πηγή το Θέμα

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία. Με ψυχολογικά προβλήματα ο πατέρας της τετραμελούς οικογένειας απελπισμένος, αλλά σε καμία περίπτωση δικαιολογημένος για την απάνθρωπη αυτή πράξη,κατάφερε να δολοφονήσει την γυναίκα του, να σκοτώσει τον ένα από τους δύο γιους και τον δεύτερο να τον στείλει με σοβαρά προβλήματα στο νοσοκομείο.
Ότι πρόβλημα αντιμετώπιζε μπορούσε κάλλιστα να το δει με ψυχραιμία, πόσο μάλλον που η γυναίκα του είχε μία αξιοπρεπή και μόνιμη δουλειά και έμπαινε κάποια οικονομική βοήθεια στο σπίτι.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.