Σελίδες

28 Απριλίου 2009

«Θρύλος» και στη Γλυφάδα!!


Ο Ολυμπιακός έσπασε το πλεονέκτημα της έδρας στον πρώτο τελικό του βόλεϊ, αφού νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν έτσι το πλεονέκτημα με το δεύτερο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο την προσεχή Πέμπτη στο κλειστό του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλές λύσεις στην επίθεση με τον (κορυφαίο ίσως του ματς) Βασίλη Κουρνέτα, να «μοιράζει» πολύ σωστά το παιχνίδι στους Μίλκοβιτς και Ριβέρα. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός στηρίχθηκε κυρίως στον Αγκάμεζ.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ 25-22, το δεύτερο 25-20 και στο τρίτο, παρότι προηγήθηκε με 10-4, οι πράσινοι» μείωσαν σταδιακά και στους τελευταίους πόντους έγινε μάχη! Οι πόντοι ήταν υπόθεση των Μίλκοβιτς, Αγκάμεζ, ο Παναθηναϊκός είχε δύο σετ μπολ χαμένα και ο Ολυμπιακός ισάριθμα ματς-μπολ. Τον τελευταίο (και νικητήριο πόντο) οι «ερυθρόλευκοι» τον πήραν με μπλοκ του Τζούριτς στον Αγκάμεζ. Τελικά ο Ολυμπιακός νίκησε στο τρίτο με 29-27.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.