Σελίδες

18 Μαρτίου 2009

Ευαγγελάτος και Στεφανίδου έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν. Το δούλεμα πάει σύννεφο από το "χρυσό" ζευγάρι.


Τον τελευταίο καιρό ο κ. Ευαγγελάτος έχει βαλθεί να μας δείξει το μέγεθος της οικονομικής κρίσης και την φτώχεια και ανεργία που μαστίζει την πατρίδα μας. Το δελτίο ειδήσεων αλλά και η εκπομπή του, "Αποδείξεις" είναι γεματά με θέματα που σχετίζονται με την ακρίβεια, τα δάνεια και γενικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.
Ανοίγοντας σήμερα όμως την τηλεόραση έπεσα πάνω στην σύζυγο.
"Αξίζει να το δείς" είπα, ας το δώ. Δεν ξέρω αν το παρακολουθήσατε αλλά έπαθα σοκ.
Παρουσίασε 2 χαριτωμένες ξανθιές αδερφές οι οποίες έχουν σαν χόμπυ τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα και είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν γιατί οι πρώην αρραβωνιστικοί τους σε συνεργασία μεγαλέμπορο αυτοκινήτων τους έφαγαν μια Ferrari συλλεκτική !!!!!
Στην ερώτηση "τι αυτοκίνητα έχετε", απάντησαν με χαμόγελο, 2 Porsche Carrera και 2 Ferrari συλλεκτικές μια του 2008 και μια του 2004 !!! "Ο μπαμπάς μας ειναι δίκαιος, ότι έχω εγώ έχει και η αδελφή μου" τόνισε με χαρά η μικρότερη.
Μιά από τις δεκάδες ανόητες ερωτήσεις που έκανε η κ. Στεφανίδου ήταν "Τι αισθάνεσαι όταν οδηγείς Ferrari;"
Εντάξει το άτομο έχει ξεφύγει....
Εντάξει καπου θα το έχασε, σκέφτηκα άς περιμένω να δώ το επόμενο θέμα.
Στα πρώτα 5 λεπτά το άλλαξα. Ηταν μια κυρία που αποφάσισε να σκάσει μερικές χιλιάδες ΕΥΡΩ να κανει λίφτινγκ !!!!
Μην προκαλέιτε το κοινό αίσθημα. Απορώ σε ποιούς απευθύνεστε; Στο 3 % των Ελλήνων.
Μαζευτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.