Σελίδες

25 Φεβρουαρίου 2009

Ο Αραβαντινός τα πήγε πολύ καλά στην ανακριτική διαδικασία από την Τρέμη και τον Πρετεντέρη.

Ρεσιτάλ έδωσε ο Αραβαντινός στην ανάκριση που του έκαναν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Πρετεντέρης και η Τρέμη.
Αφού άρνήθηκε ότι μπορεί να πυροβολήσει άνθρωπο για χίλια ευρώ, αλλά "ούτε και με χίλιες χιλιάδες" όπως είπε χαρακτηριστικά, η Τρέμη τον ρώτησε "δηλαδή τι εννοείται; Αν είχατε λουλούδια θα πετάγατε λουλούδια;" κι ο μέγας Αραβαντινός απάντησε, "Αν είχα, ναι" !!!
Σε καποιο άλλο σημείο της "ανάκρισης" τους είπε τον ορισμό του Δημοσίου Υπαλλήλου, όπως τον ειχε διατυπώσει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Στασινόπουλος (πρώτος στην μεταπολίτευση που απεβίωσε το 2002) "Δημόσιος υπάλληλος είναι έμμεσο, έμισθο όργανο του Δημοσίου που δέχεται και εκτελεί εντολές από το Δημόσιο". Εκει Τρέμη και Πρετεντέρης έπεσαν απο τα συννεφα...... Πιάστηκαν αδιάβαστοι.
Δεν γνώριζαν τον ορισμό και επέμεναν ότι ο δημόσιος υπάλληλος εκπροσωπεί το κράτος δηλαδή ειναι το ίδιο το κράτος.
Απίστευτες ατάκες ειπώθηκαν κι απο τους δύο του στύλ.... Πρετεντέρης : "Δεν θα αθωώσω εγώ τους ενόχους" ή Τρέμη : "Αυτά ειναι πραγματικά ύποπτα στοιχεία" ή "τι δουλεια είχατε έσεις εκεί;" κλπ.
Και μετά την ανακριτική και δικαστική διαδικασία την απόλυτη ατάκα πέταξε ο Πρετεντέρης "Ουτε έγω ούτε και κανενας συνάδελφος (εννοεί δημοσιογράφος) είμαστε εδώ για να δικάζουμε!!!!"

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια μανιώδης προσπάθεια να αποδοθούν ευθύνες σε απλούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να απαλλαγούν οι πραγματικοί ένοχοι που ειναι πολιτικά πρόσωπα. Ενισχυτικό της παραπάνω αποψης ειναι και το γεγονός, ότι ήδη μερικοί εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των υπαλλήλων, παραιτήθηκαν της διαδικασίας διαμαρτυρόμενοι "ότι προκειται για μια στημένη δίκη".

Μπράβο κ. Πρωθυπουργέ, που να ξέραμε τι εννοούσατε όταν μιλάγατε για επανίδρυση του Κράτους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.