Σελίδες

24 Φεβρουαρίου 2009

Νέα Σκοπιανή γελοία πρόταση : Ελάτε να μοιραστούμε την ιστορία σας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Α. Μιλοσόσκι δήλωσε ότι η χώρα του διεκδικεί το δικαίωμα να πράξει ό,τι έκανε και η Ελλάδα ονομάζοντας την περιφέρεια Β. Ελλάδας «Μακεδονία» και το αεροδρόμιο της Μίκρας «Μακεδονία». Κατηγόρησε επίσης την ελληνική κυβέρνηση πως «παίζει» με το θέμα της ονομασίας για να αποσπάσει την προσοχή από τα σκάνδαλα διαφθοράς και από κοινωνικές ταραχές και ότι τελικά η πηγή του προβλήματος είναι η επιδίωξη της Ελλάδας για «μονοπωλιακή χρήση του όρου Μακεδονία»!!!
Ο κ. Μιλοσόσκι συνέχισε να κοπρολογεί κατά της Ελλάδας, προτείνοντας και μια... λύση: τη σύσταση «κοινής εκπαιδευτικής - ιστορικής επιτροπής», που θα αναζητήσει τρόπους για να μάθουμε οι δύο λαοί «να μοιραζόμαστε την Ιστορία»...
Μάλιστα, η λύση, σύμφωνα με τον κατεστραμένο εγκέφαλο του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών, είναι να καθήσουν δικοί μας ιστορικοί και να συζητήσουν την δική μας ιστορία και τον τρόπο διαμοιρασμού της με τους Σκοπιανούς ιστορικούς (επίσημοι παραχαράκτες και βιαστές της ιστορικής πραγματικότητας, που ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να καταγγέλονται στην Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα, από τους Έλληνες ακαδημαϊκούς ιστορικούς και αρχαιολόγους, προκειμένου να πάψουν να ενσπείρουν βρωμιές και να δημιουργούν -ενσυνείδητα και επί χρήμασι από την φασιστική κυβέρνηση του Γκρούεφσκι- σύγχυση, στους πολίτες του κρατιδίου των Σκοπίων, σχετικά με την πραγματική τους ιστορική ταυτότητα και τις εθνικές τους καταβολές)!!!


από το Ας μιλήσουμε επιτέλους

ΣΧΟΛΙΟ

Δηλαδή ο κ. Μιλοσόσκι μας ζητάει ουτε λίγο ούτε πολύ να κατσουμε και να συζητήσουμε ποια κομμάτια της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας μας, 4000 και ισως περισσοτέρων χρόνων, θα μπορούσαμε να τους παραχωρήσουμε για να την σφετεριστούν και να την κάνουν δικιά τους!!!!
Προτείνω να ζητήσουμε απο τους Κινέζους να κατσουμε και να συζητήσουμε ποια κομμάτια απο την Κινεζική Ιστορία θα μπορούσαμε να τα πάρουμε και να τα αναφέρουμε ως Ελληνική, πλέον, Ιστορία.

Φυσικά αυτο θα μπορούσε να γινει και μεταξύ πολλών άλλων λαών και εθνών. Ετσι μετα απο κοινές συμφωνίες και ανταλλαγές ιστορικών γεγονότων, προσωπικοτήτων κλπ, ας δούμε ένα πολύ όμορφο απόσπασμα από την Νέα Ιστόρία του Β Παγκ. Πολέμου (κατά τον Μιλοσόσκι).

"Αφού ο Καγκελάριος της Τσεχίας Αδόλφος Χιτλερ ολοκλήρωσε την κατάληψη των Βαλκανίων μετά την πτώση της Αιγυπτιακής Κρήτης, ξεκίνησε την επίθεση κατα της Σοβιετικής Ενωσης που βρισκόταν υπό την ηγεσία του Κινέζου Ιωσήφ Στάλιν. Οι Τσεχικές ορδές ξεχύθηκαν στα εδάφη της Σοβιετικής Ενωσης στα οποία αμυνόταν ο Μογγολικός Κόκκινος Στρατος, ο οποίος δεν ειχε και πολυ όρεξη για πεισματώδη άμυνα καθώς τα εδάφη της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας που κατοικούνται απο Φιλανδούς δεν ειχαν καμία εθνολογική σχέση με τον Κόκκινο Στρατό των Μογγόλων και τον Κινέζο Στάλιν. Ετσι οι Τσεχοι έφθασαν μεχρι την Μόσχα, πρωτεύουσα της Σοβιετικής Ενωσης που κατοικείται απο μια μειονότητα που λέγεται Ρώσοι. Οταν οι ορδές του Χίτλερ χτυπήθηκαν απο τον δριμύ Φιλανδικόμογγολικό χειμώνα άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση του Κόκκινου Στρατού. Ταυτόχρονα οι δυτικές δυνάμεις των συμμάχων με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες του Μεξικού, έκαναν απόβαση στην Νορμανδία της Ισπανίας και στην Σικελία που κατοικείται απο Μαλτέζους το τέλος ήταν πλέον κοντά. Ο πόλεμος στην Ευρώπη τελειωσε όταν κατελήφθει το Βερολίνο, πρωτεύουσα της Τσεχίας η οποία κατοικείται απο μια μειονότητα που ονομάζεται Γερμανοί. Παράλληλα ο πόλεμος στον Ειρηνικό τελειωσε όταν οι Μεξικανοί έριξαν 2 ατομικές βόμβες στους Φιλιππινέζους που κατοικούν στα νησια της λεγόμενης Ιαπωνίας."

Τι μπορει να σκαρφιστεί ο άνθρωπος προκειμενου να αποκτήσει αυτο που του στέρησε η ιστορία!!
Τελικά αυτο το βιβλιο που διδασκονται σαν Ιστορία τα παιδιά στα Σκόπια, πρέπει να θυμιζει παραμυθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν.

Κοιτα κ. Μιλοσόσκι, μην τα βάζεις μαζί μας γιατι μετα από κοινή συμφωνία, οι 1,5 δισεκατομμύριο κατοικοι της Κίνας δηλώνουν πλέον Ελληνες και θα σας εξαφανίσουμε........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.