Σελίδες

27 Ιανουαρίου 2009

Tι γίνεται κ. Ντόρα θα αντιδράσουμε σε κάτι;


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία! Για μία ακόμη φορά το Υπουργείο Εξωτερικών συνελήφθη να κοιμάται ομαδικώς!!! Κι αυτό, το ισχυρίζομαι επειδή έχει κυκλοφορήσει χάρτης ο οποίος καταγράφει τις ομιλούσες γλώσσες σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης...

Τι έγινε με την Ελλάδα; Υπέρβαση κάθε ορίου της λογικής. Για μία ακόμη φορά διαστρεβλώθηκε η πραγματικότητα και πήρε μία μορφή τελείως διαφορετική χάρις στο "ταλέντο" των υπευθύνων σύνταξης του συγκεκριμένου χάρτη.
Και καλά τα Αλβανικά στην Ήπειρο, τα Ρουμάνικα (τσιγγάνους ανακάλυψαν;) και τα Βουλγαροσκοπιανά στην Φλώρινα, τα Τούρκικα στην Πέλλα (;) και στον Έβρο (η πλάκα είναι ότι στην Κομοτηνή αντίθετα, όλοι Ελληνικά μιλάνε), τα Βουλγάρικα σε Κιλκίς, Σέρρες και Δράμα, τέτοιου είδους γλωσσικές ανακαλύψεις τις έχουμε συνηθίσει.
Αλλά αυτές οι κόκκινες κηλίδες (Αλβανικά) που έχουν εμφανιστεί σε Πελοπόννησο και Στερεά δεν ενοχλούν κανέναν;
Έτσι όπως μας έχουν καταντήσει αυτές δεν είναι μακρυά απ' την πραγματικότητα. Και εξαπλώνονται.
Και δεν είναι ο μόνος χάρτης που κυκλοφορεί φυσικά. Το Πανεπιστήμιο του Κολοράντo μας ενημερώνει ότι κάπου κοντά σε Καρδίτσα - Τρίκαλα μιλάνε Ρουμάνικα, το Indo-European Language Assosiation κηλιδώνει την μισή χώρα με ένα κόκκινο χρώμα που δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς γλωσσικές μειονότητες αναφέρεται, ενώ σύμφωνα με το eurominority λίγοι μιλάμε τελικά Ελληνικά, εμείς είμαστε η γλωσσική μειονότητα της Ελλάδας.
Τί είπατε;
Το υπουργείο και η υπουργός δεν κοιμούνται;
Συγνώμη, λάθος μου... απέχουν, απλά απέχουν από όλα όσα γίνονται εις βάρος της χώρας...

από kostasxan.blogspot.com

Αντιδραστε κ. Μπακογιάννη. Μην αφηνετε αναπάντητες τις προκλήσεις. Η μήπως δεν θελετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.