Σελίδες

5 Ιανουαρίου 2009

Εγραψε πάλι ο Τριανταφυλλόπουλος. Τον λογο της απόπειρας δολοφονίας κατά του αστυνομικού τον έδωσαν τα δύο μεγαλα κόμματα!!! Αντε ρε, υποκριτή........

Αυτή την στιγμή ο "κορυφαίος δημοσιογράφος" Μάκης δίνει δίαλεξη στο ALTER για τους λόγους που οδήγησαν το χέρι των δολοφόνων να χτυπήσουν τον νεαρό αστυφύλακα.
Βρισκει και λόγους το καθαρμα.......
Ειναι λέει οι διάδοχοι της 17Ν. Καθεται και κανει διάλογο με την κατα τα άλλα αντιπαθητική κ. Υπουργό Εξωτερικών (της οποίας θύμα ήταν ο πρώην συζυγος Μπακογιάννης) και με τα γελοία επιχειρήματά του υπέρ των δολοφόνων και υπέρ των γελοιων επιχειρημάτων τους, την κανει να φανταζει λαμπρή πολιτικός.

Ρε Μάκη, Ελέος.............
Διατυμπανίζει και καλα οτι το παιδί (ο αστυφυλακας) ειναι ενα αθώο θύμα και απο την άλλη κανει την διατεταγμένη δουλειά του και λεει, η φτώχεια, η ανεργία και τα κυβερνητικά λαθη όπλισαν το χερι των δολοφόνων!!!!!

Εφτασε μαλιστα στο σημείο να πει ότι "όπως ο αστυφύλακας έτσι και οι τρομοκράτες ειναι δικά μας παιδιά" !!!!!! Τι λες ρε, σοβαρά;
Δηλαδή τι δικά μας παιδιά ειναι οι φονιάδες; Και εσυ που το ξερεις, μηπως τους γνωρίζεις προσωπικά; Η μήπως εννοείς ειναι δικά μας παιδιά, όπως κι εσυ; ελληνοφωνοι, οχι Ελληνες;
Η μήπως εσυ περνιέσαι για Ελληνας; Και που υπηρέτησες δεν μας λες; Μηπως το έπαιξες λιγο τρελλός και βγηκες Ι5;

Συγκρατήσου κι ασε τα καραγκιοζιλίκια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.