Σελίδες

5 Ιανουαρίου 2009

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Δηλαδή δεν μπορώ να μπω στην λογική των δολοφόνων.
Τι οργανώσεις μου λες και τι Επαναστατικός Αγωνας και άλλες μ......ες.
Οι τύποι ειναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Δηλαδή επειδή εγω τα έχω με την εκαστοτε κρατική εξουσία διαλέγω ένα αθώο παιδί 21 ετων που υπηρετεί στην αστυνομία και παίρνει 800 ευρω, παιδί του λαού, εναν αδερφό μου Ελληνα, εναν οποιονδήποτε τυχαίο κακόμοιρο συνανθρωπό μου και παω να τον εκτελέσω;

Ρε καθίκια βρωμιάρηδες, δειλοί εγκληματίες.
Μετα σου λένε ειναι η νέα γενιά τρομοκρατών μετά την 17Ν. Ποια νέα γενια τρομοκρατών; Η 17Ν όταν εκτελούσε καποιον έλεγε τον λόγο για τον οποίο το έκανε (χωρίς αυτο να δικαιολογεί την πραξη, προς Θεού). Ελεγε για παραδειγμα εκτελώ αυτόν γιατι ηταν στρατιωτικός του ΝΑΤΟ και βομβάρδιζε παιδακια στην Σερβία, τον άλλον γιατι ειναι εκπρόσωπος του μεγαλου κεφαλαίου και εκμεταλλεύεται τους εργαζομένους.....κλπ. Οταν κάποτε σκότωσαν κατα λάθος τον Θανο Αξαρλιάν έστειλαν προκήρυξη για να ζητησουν συγνώμη...... Τελοσπάντων ήταν φονιάδες με αιτία (κατα την γνώμη τους).

Αυτοί τι αιτία είχαν; Τα ειχαν με το κρατος; Γιατι δεν πήγαν να ανατιναξουν ενα αδειο περιπολικό; Κι αυτο θα ειχε (λεμε τωρα) τον συμβολισμό του. Ας έβαζαν γκαζακια στην είσοδο ενός Υπουργείου μετα τα μεσάνυχτα οταν δεν θα υπήρχε εκει κανείς. Ομως οχι ....αυτοί ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ, ΝΕΚΡΟΥΣ....

Εγω λέω ότι αυτοί ειναι απλοί φονιάδες χωρίς αιτία..... την βρισκουν να σκοτώνουν συνανθρώπους τους... ετσι απλά.. Δεν πα να' ναι και ο περιπτεράς, ο μαγαζατορας, ο εργατης, ο οποιοσδήποτε... Θέλουν αιμα...Ειναι βρικόλακες....Θελουν να μας πιούν το αίμα...Μπορούν να σκοτώσουν οποιονδήποτε απο εμάς. Δεν ειναι Ελληνες παρτε το χαμπάρι. Ακόμα κι αν μιλουν Ελληνικά (που αμφιβαλω) θα ειναι απλά ελληνόφωνοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.......

Τωρα θα καταλάβουμε όλοι τι καπνό φουμαρουν οσοι βγήκαν στους δρόμους, για τον άτυχο μαθητη, τον Αλέξη. Τωρα θα δείτε (απο την ασήμαντη αντιδρασή τους) ποσο κατευθυνόμενα ηταν τοτε τα συλλαλητήρια.
Δεν έγιναν γιατι ενα κακόμοιρο παιδί έπεσε νεκρό απο τα πυρά ενός ανεγκέφαλου αστυνομικού (που στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί και ατυχημα), αλλά γιατί ήθελαν (και θέλουν) καποιοι να φερουν το χαος στην χώρα μας.
Τωρα θα δουμε τις δεκαδες πορείες που θα οργανωθούν απο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα κατα των δολοφόνων τρομοκρατών.....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε,ειναι φονιαδες με ολη την σημασια της λεξεως.Η μονη τους ευχαριστηση ειναι να βλεπουν να κυλαει αθωο αιμα στο δρομο και να διασκεδαζουν χωρις να νιωθουν το παραμικρο.Μονο αυτον τον χαρακτηρισμο μπορω να σκεφτω για αυτα τα αποβρασματα της κοινωνιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.