Σελίδες

8 Ιανουαρίου 2009

Ο Αμεομπι εκλεψε τον Αμεομπι


Ο ελληνικός λαός λέει πως «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά». Στην περίπτωση του Σόλα Αμεόμπι, η ακαταστασία είναι κάτι σαν... ολόκληρη η ντροπή του. Εστω και αν ο ίδιος ο επιθετικός της Νιουκάστλ αλλά και η αστυνομία δεν κάνουν λόγο για ντροπές. Αλλά για μια απλή «παρεξήγηση». Ο νιγηριανής καταγωγής παίχτης της αγγλικής ομάδας γύρισε σπίτι του πριν από δύο ημέρες και όταν αντίκρισε την εικόνα του, σκέφθηκε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Εψαξε για παν ενδεχόμενο κάποια προσωπικά του αντικείμενα και όταν διαπίστωσε πως λείπουν, μαζί με το μπλοκ επιταγών του, κάλεσε τις αρχές καταγγέλλοντας διάρρηξη.

Ο Αμεόμπι, πάντως, προφανώς δεν είχε την υπομονή να περιμένει και μάλλον αγνόησε τις προτροπές της αστυνομίας να μην αγγίξει τίποτε. Αλλά αυτό (δεν) το είχε κάνει για μέρες.

Καθώς έπειτα από λίγα λεπτά, βρήκε τα χαμένα αντικείμενά του και κατάλαβε ότι το σπίτι του ήταν απλώς ακατάστατο!!! Μισή ντροπή δική του, θα έλεγε κάποιος, όμως ο απρόσεκτος στράικερ δεν πτοήθηκε. Το μόνο που επιθυμεί είναι να μη διεξαγάγει κάποια έρευνα η ομάδα του για να διαπιστώσει αν για τη χαοτική εικόνα της οικίας του ευθύνεται κανένα αναπάντεχο πάρτι.

Απιστευτος ο παικτης!!!

πηγη εθνοσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.