Σελίδες

15 Ιανουαρίου 2009

Το Καστελλόριζο αυτό το όμορφο Τουρκικό νησί !!!!


Το περιοδικό του γνωστού τουριστικού οδηγού Lonely Planet προτείνει Χριστούγεννα στην Τουρκία -στο Καστελόριζο δηλαδή! Ο φωτογράφος του Top Gear Νώντας Κουτσούκης πήρε στα χέρια του το καινούριο τεύχος του φρέσκου περιοδικού Lonely Planet, και κάποια στιγμή έφτασε σε ένα δισέλιδο που σαν περίεργο του έκατσε. "Χριστούγεννα στην Τουρκία", έγραφε πάνω, αλλά σαν οικείο του φαινόταν το παραθαλάσσιο χωριουδάκι που απεικονιζόταν. Πράγματι, η λεζάντα εξηγούσε πως πρόκειται για το Τουρικό νησί Καστελόριζο. Το φοβερό ήταν πως στην ίδια τη φωτογραφία υπήρχαν όχι μία, αλλά δύο Ελληνικές σημαίες, πάνω σε σπίτια.
από το press-gr.blogspot.com

Ε, κ. Μπακογιάννη τι γινεται;
Πως πάει ο ύπνος εκει στο Υπουργείο; Ξέρετε τι με ανησυχεί ότι ποτέ δεν εχω δει μια διαφήμιση τουριστικού οδηγού που να λέει π.χ. "Καντε Χριστούγεννα στην Ελλάδα" και να δειχνει, Ιμβρο, Κωνσταντινούπολη και άλλα μερη της Μ. Ασίας.
Δηλαδή πως γίνεται καθε φορά να την παταμε εμεις; Παλιότερα υπήρχε αφίσα του Τουρκικού Οργανισμού τουρισμού που καλουσε να επισκεφθούν οι τουριστες την Αρχαία Τουρκία !!!!! Εδειχνε δε αρχαίους ελληνικούς ναούς και βυζαντινές εκκλησίες της Μ. Ασίας. Η διαφήμιση μπηκε σε όλα τα μεγαλα ελληνικά περιοδικά!!!!!! και προβλήθηκε σε Μ.Μ.Ε. Την ειδα ακόμα και σε διαφημιστικά ταμπλώ στους δρόμους !!
Αντι να δείχνουν την Αρχαία Τουρκία στην Μογγολία, έδειχναν την αρχαία ελληνική Μικρά Ασία......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.