Σελίδες

9 Ιανουαρίου 2009

Μετα τον Αυτιά τωρα και η Στεφανίδου δεν σεβάστηκε την αδερφή του αστυφύλακα Διαμαντή Ματζούνη.

Η αλύπητη πίεση που ασκεί η τηλεόραση σε συγγενείς θυμάτων ξέσπασε μέσα από τα λόγια της αδερφής του βαριά τραυματισμένου αστυνομικού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Δεν σέβεστε τον αδερφό μου» ήταν η φράση της αδερφής, η οποία κατηγόρησε ευθέως την οικοδέσποινα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (για τη μετάδοση παλιότερης φωτογραφίας του αδερφού της). Όπως κατήγγειλε, δημοσιογράφοι πηγαίνουν σπίτι τους.............
για να μαζέψουν στοιχεία, χωρίς να σέβονται τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια. Η οργή της, μάλιστα, δεν περιορίστηκε στην Τατιάνα, αλλά έφτασε και σε αναφορά στον σύζυγό της.

Η δύσκολη στιγμή, πάντως, ξεπεράστηκε με τον πλέον βολικό τρόπο. Την ώρα που η αδερφή του τραυματισμένου ήταν ακόμα στον «αέρα», έγινε διακοπή για διαφημίσεις και μετά έπεσαν τίτλοι τέλους -στην εκπομπή, η πίεση σε όσους θρηνούν με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τους κατασκοπεύουν επίμονα συνεχίζεται…

ΠΗΓΗ COSMO.GR

Για δεύτερη φορά μεσα σε λίγες μερες η αδερφή του βαριά τραυματισμενου αστυφύλακα "κοβεται" στον αερα καθως τα λογια της ειναι μαχαιριές στο πολιτικοδημοσιογραφικό διεφθαρμενο κατεστημενο.
Φυσικά η Στεφανίδου ειναι υπότροπη καθώς και παλαιότερα (τον καιρό των επεισοδίων) είχε κόψει τον καθηγητή πανεπιστημίου κ. Πιπερόπουλο ο οποίος σε παραθυρο άρχισε να λέει για τις ευθύνες όλων μας ως γονιών, για το καταντημα μερικών σημερινών νέων και τις καταστροφές των περιουσιών των συνανθρώπων μας. Και τοτε όπως και τώρα κόπηκαν ξαφνικά τα πάντα για διαφημίσεις !!!! Δείτε παλαιότερη αναρτησή μας εδω

Καλα κ. Στεφανίδου πως και δεν συμβαίνουν αυτά όταν το θέμα σας ειναι ενα απο τα γνωστά κουτσομπολίστικα προοδευτικο-παρακμιακά; Και συγνώμη πως γινετε και άλλοτε σας ειδοποιούν (απο το κεντρο) οτι παμε για διαφημίσεις ωστε να κανετε μια ομαλή έξοδο κι άλλοτε σας κοβουν στον αέρα για διαφημίσεις και τιτλους τέλους;
Το κακό ειναι, με τα μεγαλα ξεφτιλοκανάλια, ότι εμεις όλοι δεν φοράμε κουκουλες και δεν πεταμε μολότωφ, αλλοιώς αντι για επιχειρησεις, αυτοκίνητα, περίπτερα κλπ που καίνε τα καλόπαιδά σας, θα καιγαμε εσάς, να ξεμπερδεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.