6 Οκτωβρίου 2019

Η Σύμη κατελήφθη και αυτοί βλέπουν τους μετανάστες ως …πιθανή λύση στο δημογραφικό!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ 

Δεν μπορεί, πλάκα μας κάνουν. Μετά από τρία έκτακτα ΚΥΣΕΑ, να συνεχίζεται η απόβαση στα νησιά και στη Βουλή να χαριεντίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μπαρούφα, για το ποιος θα φανεί στοργικότερος στις ανάγκες των λαθροεποίκων. 

Δεν μπορεί, όνειρο ζούμε εφιαλτικό, ξαναλέω. Ξέρετε, ακούστηκαν τρελά πράγματα τη Παρασκευή, στην «ώρα του πρωθυπουργού». Κι ανάμεσα σε άλλα ότι η παράνομη μετανάστευση αλλόθρησκων στην Ευρώπη, μπορεί να αποτελέσει… μια κάποια λύση για το δημογραφικό, αρκεί «να γίνεται με τάξη και με κανόνες». 

Δεν το είπε η Τασία, ο Φίλης, ή ο Βαρουφάκης που έκανε την ερώτηση ανθρωπιστικής ευαισθησίας για τους… κατατρεγμένους. Αλίμονο μας. 
  • Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας το ξεφούρνισε στη δευτερολογία του, χωρίς να εξαιρεί την Ελλάδα από το σχέδιο: 
  • «Αν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες». Μάλιστα. Σαφέστατος. Να μην έρχονται απρόσκλητοι οι άνθρωποι. Να τους καλέσουμε εμείς. Λύση του δημογραφικού με Αφγανούς επιβήτορες. Τρέλανε μας κι άλλο πολυπολιτισμικέ Κυριάκο. 
Ούτε η Μέρκελ το 2015 δεν θα τολμούσε να το ξεστομίσει έτσι. 
  • Μόνο που η γερμανική κρεατομηχανή αλέθει εργατικά χέρια κι ας είναι από την άλλη άκρη του πλανήτη. Η Ελλάδα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Την εξάντλησε. 
Στην νεότερη ιστορία μας δεν υπήρξαμε ποτέ αποικιακή δύναμη όπως άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που πληρώνουν τα επίχειρα της άπληστης εκμετάλλευσης υποανάπτυκτων αφρικανικών χωρών. Τις τρεις προηγούμενες δεκαετίες επίσης αντέξαμε το πρώτο κύμα εποικισμού από τις όμορες βαλκανικές χώρες και από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, χωνεύοντας ενάμιση εκατομμύριο οικονομικούς μετανάστες. Αντιμετώπισαμε τους απρόσκλητους μουσαφιραίους με αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Γι αυτό πολλοί από αυτούς, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί εντάχθηκαν ομαλά στις κοινωνικές δομές, προσφέροντας μεγάλη υπηρεσία στην οικονομική ζωή του τόπου. Άλλοι βέβαια στράφηκαν στην εύκολη λύση του οργανωμένου εγκλήματος. 

Δεν υπάρχουν «λύσεις» χωρίς κόστος. 
  • Και τώρα τι μας λέει σύσσωμο το πολιτικό φάσμα της χώρας; Νέα Δημοκρατία, Πασόκ, Σύριζα και η αποφυάδα του Βαρουφάκη; Βάλτε και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αλλόθρησκους στα ελληνικά(δημόσια βεβαίως…)σχολεία, διαλύστε τα και ίσως…δια της αναγκαστικής επιμιξίας λύσουμε και το δημογραφικό! Ωδή στην πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος. Υβρίδιο, ισλαμο-χριστιανικό, ο νέος Βαλκανικός Λίβανος… 
Αντιλαμβάνεστε ότι αν υπάρχει αυτή η σχεδόν ταυτόσημη αντίληψη «ευαισθησίας» και «δικαιωματισμού» στις τάξεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, για τους λαθροεποίκους δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα. 
  • Ο Μητσοτάκης που κατάλαβε με τα χίλια ζόρια ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ξαποστέλνει σε καθημερινή βάση η Τουρκία δεν είναι Σύριοι κατατρεγμένοι, αλλά γνήσιοι εκπρόσωποι της Μογγολικής φυλής, θα κάνει, λέει, διάκριση μεταξύ «προσφύγων» και (επίδοξων) «μεταναστών». Θα κρατάει τους πρώτους, καθόσον δεν φοβάται, όπως εξήγησε το «μπόλιασμα» με την ελληνική κοινωνία και θα διώχνει πίσω στην Τουρκία τους άλλους… Σωθήκαμε. Όπως του εξήγησε προσφυώς ο Βαρουφάκης, εμπόλεμες ζώνες υπάρχουν παντού. Και με την διασταλτική ερμηνεία που δίνουν οι διεθνείς «ανθρωπιστικές» προβλέψεις, ο κάθε λαθραίος θα μπορεί να επικαλείται ότι είναι θύμα διωγμών και εκτοπίσεων στην πατρίδα του. 
  • Λοιπόν ακούστε κύριοι για να τελειώνουμε: Το πρόβλημα του λαθροεποικισμού έχει πάρει διαστάσεις μείζονος εθνικής απειλής και δεν λύνεται ούτε με…εξιχνίαση των κινήτρων μετεγκατάστασης, ούτε ασφαλώς με την κωμική προσδοκία ότι τα Αφγανάκια θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, επειδή θα κάτσουν σε ένα θρανίο δημοτικού. Αυτά είναι φαιδρότητες για να τις λέει ο κάθε Σχοινάς στην ευρωβουλή, μπας και δικαιολογήσει τον παχυλό μισθό του. 
Εδώ η χώρα χάνεται. Δέχεται κύμα ισλαμικής εισβολής. Ρωτήστε τους έντρομους κατοίκους της Σύμης. Ενός ευλογημένου γραφικού νησιού που έχει ήδη μετατραπεί σε κολαστήριο. 
  • Αν ο Κυριάκος, ο Μπαρούφας και όλοι οι δικαιωματιστές του καναπέ, θέλουν «πολυπολιτισμική Ελλάδα» με ισλαμικές προσμίξεις, μαντίλες, μιναρέδες και μουσουλμανικά ιεροδιδασκαλεία, οφείλουν να θέσουν το ζήτημα με δημοψήφισμα στην κρίση του λαού. Γιατί αυτοί έχουν την πολυτέλεια να στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για σπουδές, μακριά από τα ταπεινά δημόσια σχολεία. Αλλά εμείς οι πολλοί ζούμε σε αυτή τη χώρα και δεν σκοπεύουμε να την παραδώσουμε αμαχητί. 
Δεν είναι πλέον ευρωπαικό το θέμα. Είναι αμιγώς εθνικό και πρέπει να αντιμετωπιστεί με δικούς μας κανόνες. Κανόνες σκληρούς και όχι… μελάτους όπως αυτούς που θέλει να βάλει η κυβέρνηση. Κι ας μας κατηγορήσουν οι ανθρωπιστές των ΜΚΟ. Δική μας είναι η πατρίδα. Και όταν τίθεται θέμα εθνικής επιβίωσης, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα… 

Πηγή: https://hellasjournal.com/Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.