16 Μαρτίου 2012

Αν είναι να μπουν κάτι τέτοιοι βουλευτές στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μόνο και μόνο για να κάνουν ΚΟ, κλάψτα Χαράλαμπε!

Πολύ καλή η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και την παρακολουθούμε από κοντά. Ο Πάνος δεν λέρωσε τα χέρια του με το αίμα των Ελλήνων και δεν ψήφισε ούτε Μνημόνια, ούτε την κυβέρνηση Παπαδήμιου και αυτό ο κόσμος του το αναγνωρίζει.

Πρέπει όμως αυτή η δυναμική που του δίνει ο κόσμος να συνεχιστεί και αυτό θα γίνει με την σοβαρή στελέχωση του κόμματός του. Πολλά ακούγονται και σίγουρα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε όλα καθώς το βρώμικο παρασκήνιο προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε ότι προσπαθεί να το ανατρέψει. Είναι λογικό, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” να θέλουν να αποκτήσουν ΚΟ μέσα στην Βουλή για να έχουν όλα τα προνόμια που προβλέπονται καθώς και την τηλεοπτική εκπροσώπηση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν τα ΜΜΕ. Γι’ αυτό τον λόγο οι διαγεγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ, που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2, είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στους “Ανεξάρτητους”.

Πολλοί μάλιστα αυτοπροτείνονται ή διαρρέουν φήμες για να δουν αντιδράσεις.

Άκουσα όμως μία εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ που φέρεται να εντάσσεται στην κίνηση Καμμένου, την κα Κόλλια βουλευτή Σερρών, η οποία δίνοντας συνέντευξη στον Σ. Κοτρώτσο, φάνηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με “Ανεξάρτητους” καθώς η ίδια είναι πλήρως εξαρτημένη από το πρώην κόμμα της, πληγώθηκε για την διαγραφή και στην πρώτη ευκαιρία θα ξαναγυρίσει.

Ακούστε την συνέντευξή της και θα “δείτε” την πίκρα που βγάζει και ότι αφιερώνει περισσότερο χρόνο για να μιλάει για τον λαό της ΝΔ στις Σέρρες, παρά για το μέλλον της χώρας.

Πάνο Καμμένε, αν είναι να ενταχθούν στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” τέτοιοι βουλευτές, πιστεύω ότι από ένα κίνημα που μπορεί να δώσει ελπίδα θα μετατραπείτε στο αντιμνημονιακό alter-ego της ΝΔ, και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με ανεξαρτήτους, ούτε με Έλληνες. Απόλυτα κατανοητό να προσπαθείς να δημιουργήσεις ΚΟ, αλλά νομίζω ότι ο πήχυς δεν πρέπει να μπαίνει μόνο σε όσους δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 1 και 2 γιατί αυτό μπορεί να έγινε λόγω πολιτικού καιροσκοπισμού. Η δημιουργία ΚΟ δεν είναι πανάκεια, αν είναι να προστατεύσεις τον κινηματικό, ειλικρινή και λαϊκό χαρακτήρα του κινήματός σου.

Ο λαός χρειάζεται να εκπροσωπηθεί από νέα πρόσωπα και όχι από τα υλικά κατεδαφίσεως του δικομματισμού.

αἰέν ἀριστεύειν



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία λογική έχετε:

Όσοι ψήφισαν Μνημόνιο= Κακοί άνθρωποι

Όσοι ΔΕΝ το ψήφισαν = Καλοί άνθρωποι

Τρα λα λα :-)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απο το "χωριό" μου του την εχουν πέσει κάτι κυφήνες που βρήκαν μια διέξοδο μέσω του Καμμένου να κάνουν τους πατριώτες.
Αν ενδώσει ειναι άξιος της τύχης του καπετάνιε μου.
Τώρα εδώ που τα λέμε δεν περιμένω και κάτι καλύτερο αλλα ...λέμε τωρα..

Ανώνυμος είπε...

Η βουλευτινα Κουντουρα
σε πανελ του Σταυρου Θεοδωρακη στις εκλογες του 2009,μαζι με την Νταλαρα ,
ταχθηκε υπερ της αποδοσης ιθαγενειας σε λαθρομεταναστες.....

αυτους τους εχετε εμπιστοσυνη??????

δυγαμε απο το ΛΑΟΣ αλλα δεν θα παμε στον Καμμενο.......
θα παμε στην χρυση αυγη.....
τους εχω σιχαθει ολους και τους 300

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να με συγχωρεσουν οι άλλοι 2 φίλοι και μεταξυ αυττων κι ο φιλος μου θαλασσοκράτορας... αλλα θέλω να απαντησω μονο στον ανωνυμο/η τρα λα λα.....

Οσοι δεν ψηφισαν τα Μνημονια (κι οχι το Μνημονιο) δεν ξερω αν ειναι καλοι οι κακοι αλλα δεν εκαναν προδοσια επι του συγκεκριμενου θέματος για την πατριδα....

Οσοι ψηφισαν τα Μνημονια (και τα 2 ή και μονο το ενα) ειναι για μένα προδοτες και πρέπει να δικαστουν για εσχατη προδοσια...

Ενας και μονο Ελληνας ή Ελληνιδα συμπατριωτης μας να πει οτι πειναει εξ αιτίας αυτης της ψηφου μου αρκει να τους στειλω στο αποσπασμα....
Ενας και μονο Ελληνας ή Ελληνιδα να αποδειχθει οτι αυτοκτονησε απο απελπισια εξ αιτιας αυτης της προδοτικης ψηφου μου αρκει να τους καταδικασω στο αποσπασμα...
Ενας και μονο Ελληνας ή Ελληνιδα να πει οτι εμεινε ανεργος εξ αιτιας της ψηφου μου αρκει για να τους καταδικασω.... στο αποσπασμα...

Επειδη λοιπον δεν ειναι ενας και δυο αλλα χιλιαδες ή και εκατομμυρια οι συμπατριωτες μου που υποφερουν απο την προδοτικη ψηφο τους, κι επειδη ξεφτελισαν την πατριδα μου... πρέπει να εκτελεστουν ΟΛΟΙ.

Κι αυτοι που το εκαναν ενσυνειδητα... κι αυτοι που παρασυρθηκαν απο τους άλλους και νομιζαν οτι ειναι "σωτηρες"....
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ και μετα στο αποσπασμα....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.