2 Ιανουαρίου 2012

Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Κυρίες και Κύριοι καλημέρα σας μέρα και καλή εβδομάδα.

Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.

Το Πάνθεον των νέων γιγάντων που καταγράφονται με χρυσά γράμματα στην Νεοελληνική Ιστορία. Ήρωες που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν δελεάζονται από το χρήμα,τη θέση,το βόλεμα και τη συναλλαγή, γιατί εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας. Η ποιότητα του πνεύματος και της ψυχής τους απέραντη. Δεν τους γράφω για να μη τους στοχοποιήσω, αλλά αργά ή γρήγορα θα τους μάθετε.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι τρομακτικές. Το ψέμα και η προπαγάνδα ρέει άφθονο από τα προδοτικά ΜΜΕ. Διαστημόπλοια, ιώσεις, χαράτσια, ψεκασμοί, σεισμοί, ΗΑΑRP και καταποντισμοί προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα του Λαού, που παρά την διαφθορά και τη συναλλαγή αντιστέκεται.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ευαισθητοποιημένοι Ευρωπαίοι αλλά και πολίτες από Καναδά, ΗΠΑ, Νότιο Αμερική, Αυστραλία , Ιαπωνία και Κίνα θέλουν να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα. Μία υπεύθυνη πολύγλωσση Δήλωση είναι αναγκαία προκειμένου να καταγράφωνται όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι συμπατριώτες.

Η Παγκοσμιοποίηση άρχισε αλλά εργάζεται υπέρ της Ελλάδος. Οι Έλληνες Φιλόλογοι, Ιστορικοί, δάσκαλοι, βιβλιοπώλες, που αγαπάνε τον Ελληνισμό είναι οι «γιατροί του πνεύματος χωρίς σύνορα», που προσφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλο τον κόσμο για να μπορούν να διαβάζουν και να αντιλαμβάνονται την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία.

Κύριοι έχετε καταστεί το πλατφόρμα πάνω από την οποίο θα γίνει ο πόλεμος. Δεν εξαγοράζεστε ούτε πτοείσθε. Χρησιμοποιείστε όλους τους διαδικτυακούς κόμβους και μηχανισμούς χωρίς φόβο και πάθος. Έχετε το ρόλο του Θεού Ερμή.

Στέργιος Σμυρλής



Share

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Μολών Λαβέ

ΠΛΗΘΩΝ είπε...

Τι; θα ήταν αυτό που θα έχανε πολλά αν άρχιζαν να λέγονται αλήθειες , μήπως είναι αυτό που ποτίζουν την ψυχή μας τώρα και 2012 χρόνια ως δήθεν Ελληνικό , ποιο να είναι αυτό ; Δεν θα σας πω εγώ γιατί μπορεί να κάνω λάθος , ο καθένας πρέπει να προβληματιστεί μόνος του .

Και είσαι σίγουρος ότι σε αυτόν τον πόλεμο που καλά λες παραπάνω , αυτό που γράφω που έχει μπει στο πετσί μας ως δήθεν Ελληνικό θα είναι με το μέρος του Ελληνισμού σε αυτόν τον πόλεμο ;

----------------

Φιλοσοφω
http://filosofv.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝ ΟΝΟΜΑ
http://ellhnonoma.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝ ΖΩΗ
http://ellhn-zwh.blogspot.com/

Ο παικτης.τυχερα παιχνιδια και οχι μονο.
http://paikths.blogspot.com/

φωτογραφιες ζωης
http://fwtografieszwhs.blogspot.com/

Ο θετικός ο αρνητικός και Ο ουδέτερος
http://uet-arn-oud.blogspot.com/

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Θα ειναι γιατι 2012 χρονια ειναι.....

Εσυ εισαι σιγουρος οτι αυτο που πρεσβευεις θα ειναι με το μερος του Ελληνισμού;

Γιατι ο Φουράκης που επι χρονια ηταν με αυτο που πρεσβευεις...
Τα λεει ακουσε τα με προσοχη...

Λιγους μηνες μετα πεθανε... γιατι ελεγε πολλα ή γιατι ο Θεός τον περιμενε (οπως θελεις παρτο)...

http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8

ΠΛΗΘΩΝ είπε...

Φίλε πατριώτη και Έλληνα από ότι βλέπω από το blog σου .

Γιατί αυτά που γράφω τα είδες τόσο επιθετικά , καμία πρόθεση για να σε προσβάλω , αλλά περίμενα ότι μα μου έλεγες κάποια επιχειρήματα ώστε να μάθω και εγώ κάτι που ίσως δεν το ξέρω , γιατί όπως είπα μπορεί να κάνω λάθος .

Αλλά αυτό που με στεναχώρησε είναι αντί γι αυτού άρχισες να μου βάσεις ταμπέλες , ότι αυτό που πρεσβεύω ; ποιο είναι αυτό που πρεσβεύω και πως χωρίς να με ξέρεις με κατατάσσεις στους φουρακηκούς , εγώ πάντως δεν σου έβαλα καμία ταμπέλα απλά έριξα ένα προβληματισμό πάνω στο θέμα της ανάρτηση σου και απλά περίμενα να γίνει μια κουβέντα με συμφωνίες ή διαφωνίες και αν θέλεις να κάνουμε μια κουβέντα μέσο σχολίων αλλά χωρίς ταμπέλες σε παρακαλώ , τώρα αν δεν το επιθυμείς με συγχωρείς για την αναστάτωση που σου προκάλεσα .

Όσο για το σχολιό μου το πρώτο απλά προσπαθώ να φιλοσοφώ δηλαδή να σκέφτομαι ελεύθερα χωρίς κανένα δεδομένο ως απόλυτο , , μα κανένα .

Πάνω από όλα για μένα είναι η φιλοσοφία και δεν ξεχνώ ότι στα λεξικά δίπλα από την λέξη Φιλοσοφία θα έπρεπε να είναι το όνομα του Σωκράτη γιατί πέθανε επειδή αμφισβήτησε και τους θεούς των Ελλήνων και τους αμφισβήτησε για να δείξει ότι για τον θνητό άνθρωπο πάνω από όλα είναι η φιλοσοφία και ότι η φιλοσοφία δεν μπαίνει σε καλούπια .

Και φυσικά δεν είναι αυτό που μας μαθαίνουν στα σχολεία ότι ο Σωκράτης αμφισβήτησε τους θεούς των Ελλήνων γιατί ανακάλυψε τον ένα και μοναδικό θεό των χριστιανών .

Θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου , για την ανάρτηση μου στο blog μου Φιλοσοφώ = ο θεός το εγώ και το εμείς .

Την ανάρτηση :
http://filosofv.blogspot.gr/2012/05/blog-post_29.html

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ενταξει φιλε μου Ηλια σου ζητω εν μέρει συγνωμη και λεω εν μέρει διοτι δεν νομιζω να σε προσβαλα σε κατι...
Οποτε σου ζητω συγνωμη για την ταμπελα.

Ισως βιαστηκα να σου την βαλω αλλα φιλε μου με τα γραφομενα σου μου εδωσες εμμεσα μια τετοια εντυπωση.
Εν τουτοις θα ηταν απο μερους σου τιμιότερο να πεις χωρις φοβο τον αυτοπροσδιορισμο σου.

Εγω ειμαι Ελληνας Ορθοδοξος Χριστιανος και το λεω χωρις περιστροφες.
Και οποια αλλη λεπτομερεια περι των πιστευω μου την λεω ευθαρσως.

Στο κειμενο σου βλέπω ότι εισαι κατι σαν αγνωστικιστης...
Μπερδεμενο πραγμα ....

Παντως δεν εχω να κανω καποιο σχολιο επι του κειμενου σου.
Γενικα δεν μου αρεσει να σχολιαζω τις αποψεις των αλλων
Τις σεβομαι.
Μονο αμυνομαι για τα δικα μου πιστευω οταν δεχθω επίθεση.
Αυτη ειναι η τακτική μου.

Οτι θελεις κι εχεις απορια μπορουμε να την συζητησουμε.

Σε ευχαριστω για το μηνυμα σου κι ελπιζω να σε εχουμε επισκεπτη γιατι εκτίμησα παρα πολυ την συμπεριφορά σου.
Σεβομαι εκτιμω και θέλω να εχω φιλους ευγενικους ανθρωπους οσο κι αν υπαρχουν θεματα που μας χωριζουν.
Σιγουρα καποια αλλα ισως μας ενωνουν.
Ας πουμε η αγαπη για την Ελλαδα.

Σε ευχαριστω και παλι.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.