Τελευταίες αναρτήσεις

16 Νοεμβρίου 2010

Τι κάνατε αδέρφια μου Θεσσαλονικείς;

Απο χθες η τιμημένη πόλη του Αγίου Δημητρίου μπαίνει σε μια τετραετία αίσχους και ντροπής. Η τεράστια αποχή και τα πάμπολλα λευκά και άκυρα έφεραν έναν πρώην αλκοολικό με 7 τατουάζ και σκουλαρίκι!!!! ο οποίος διακηρρύσει ότι θα φέρει 300.000 Τούρκους να προσκυνάνε στο (ψευτικο) σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ κι ότι θα μετονομάσει την οδό Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ του σφαγέα του Ελληνισμού.... αδιαφορώντας για την προσφυγική καταγωγή του μεγαλυτέρου μέρους των Ελλήνων κατοίκων της προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης.

Ενας άνθρωπος που κατηγόρησε τον Μητροπολίτη Ανθιμό ότι το να αποκαλεί "την Μακεδονία Ελληνική" είναι λόγια μίσους!!!!!!

Ενας άνθρωπος που ανάμεσα στις προεκλογικές του θέσεις υποστήριξε ότι τα τοπικά θεσσαλονικιώτικα κανάλια θα πρέπει να βάζουν μεταμεσονύκτιες πορνοταινίες!!!!!

Ενας άνθρωπος που επέλεξε να εμφανιστεί έχοντας στο πλάι του τον μισέλληνα και φιλοσκοπιανό προδότη Τρεμόπουλο!!!!

Τι κάνατε αδέρφια μου Θεσσαλονικείς;

Εγώ δεν έχω να κάνω συγκρίσεις μεταξύ των υποψηφίων κι ούτε είμαι διατεθειμένος να αξιολογήσω ποιός από τους υποψηφίους ήταν αξιοπρεπής και ποιος σιχαμερός. Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά. Κι ούτε επιθυμώ να σας υποδείξω ποιόν έπρεπε να ψηφίσετε. Το μόνο που θέλω να πώ είναι ότι αυτός που με την αδιαφορία σας, αφήσατε να βγεί δήμαρχός σας για τα επόμενα 4 χρόνια θα σας κάνει πολλές φορές να ντραπείτε.....

Καλό κουράγιο.......

Δείτε ΕΔΩ μια καλή απάντηση στον ψευτόμαγκα "νεανικό τρέντουλα" Μπουτάρη.
Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουτάρης μπορεί να μην αποδειχτεί καλός Δήμαρχός μας, αλλά τον βγάλαμε γιατί γνωρίζαμε πως ο Γκιουλέκας, άκου Γκιουλέκας, θα ήταν χειρότερος από τον κλέφτη Παπαγεωργόπουλο, το τσιράκι του ΄Άνθιμου.
Και που είσαι καρντάσι, ο τρόπος του λέγειν, δηλαδή, γιατί εγώ φίδια κολοβά σαν κι΄εσένα δεν τους θέλω ούτε για άντρα της κουτσής , στραβής και παραστρατημένης γειτόνισάς μου, αλλά γράψε το όπως στο λέω την επόμενη φορά θα πετάξουμε έξω και το φασίστα τον Πανίκα σας , στο μεταξύ θα πεθάνει ως τότε και ο μουλάς Άνθιμος και θα έχει ξεβρωμίσει η Θεσσαλονίκη, γιατί τότε θα μπορέσει να προκόψει και να αναπνεύσει λευτεριά.
Παύλος Μελάς

ΘΑΝΟΣ είπε...

Αν τα λογια αυτα είναι του Παυλου Μελά τότε εγω είμαι ο Κεμάλ Ατατουρκ....

Και σιγα μην ερθω για αντρας τις κουτσης γειτονισσάς σου ...καμια σκοπιανή θα είναι....

Και σιγουρα δεν ειμαι καρντασης σου.
Καρντασης είμαι μονο με παλικαρια Ελληνες κι οχι με "Μπουταρηδες...."

Τραβα να αγοράσεις το "Μακεδονικό" λεξικό του Τρεμόπουλου ... του φίλου σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρεμόπουλος είναι οπορτουνιστής σαν κι' εσένα, μπορεί σταλμένος κι' απ'΄τα δικά σου αφετνικά και είναι τόσο δημοκράτης όσο κομμουνίστρια είναι και η Κανέλη με την Παπαρήγα.
Ο Μπουτάρης όμως είναι μάγκας και θα σας κάνει να βλέπετε εφιάλτες.
Α που είσαι αμερικανοτουρκαλΟΤΣΟΛΙΑΔάκι την επόμενη φορά θα βγάλουμε δήμαρχο ΖΗλωτή, από της ΑΝΤΡΣΙΑ, θα μεταφέρουμε την έδρα του Δήμου στο Κάστρο και θα εγκαθιδρύσουμε την Κομμούνα της Θεσσαλονίκης και θα ξουρίσουμε στην Αριστοτέλους τον Μουλά Άνθιμο.
Βέρος Θεσσαλονικιός

cummulus είπε...

Κάποιοι θέλουν να κλέβουν την δόξα που έχουν κάποια ονόματα. Έτσι κάποιοι κλέβουν το "Μακεδονία" και κάποιος άλλος το "Παύλος Μελάς". Φυσικό είναι. Έτσι αποκτούν και οντότητα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

κάποια ελεεινά σκουληκάκια ντρέπονται ακόμη και ένα ψευδώνυμο να χρησιμοποιήσουν όταν βγάζουν τον βόθρο που έχουν μέσα τους.
(στον ανώνυμο 1 και 2, που είναι προφανώς ο ίδιος).

Όσο για τους Θεσσαλονικείς,
είναι προφανές ότι η μόνη σχέση που είχε ο Παπαγεωργόπουλος με την εκκλησία είναι ότι πήγαινε κουστουμαρισμένος στην δοξολογία, 1-2 φορές το χρόνο.

ε, τέτοιους πολιτικούς που χρησιμοποιούν την εκκλησία μόνον για να αντλούν ψήφους, τους γυρνάμε την πλάτη.

Επιλογές στη Θεσσαλονίκη ευτυχώς υπήρξαν αρκετές.
Ότι πρόσταζε η συνείδηση του καθενός , αυτό έκανε.
Η Θεσσαλονίκη δεν ψήφισε Μπουτάρη.
Απλά οι Θεσσαλονικείς δεν ήταν κορόιδο να ψηφίσουν άλλη μία φορά ΝΔ, και γι αυτό ΔΕΝ πήγαν να ψηφίσουν στο 2ο γύρο.

Αφού ήταν τόσο καλός με τους λαθρομετανάστες ο Παπαγεωργόπουλος,(και δεν τους μάζευε η Δημοτική αστυνομία από την Τσιμισκή και το Λευκό Πύργο με τα παράνομα εμπορεύματά τους) ε, ας τον ψηφίσουν αυτοί τώρα.

Ανώνυμος είπε...

"Αδυναμία ψάλτου Βήξ", ήτοι
επί της ουσίας έχεις κάτι να πεις
κύριε θρησκόπλουτε Ανθιμολάτρη.
Ο Μπουτάρης θα σας κλανει και αποτεφροτήριο, για να μην μεινει
τίποτα από τα ρεμάλια του μουλατείου
σας.
Λευκός Κατάλευκος Πύργος

Ανώνυμος είπε...

ααααχααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχ
ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ????????????????
Βέρος Θεσσαλονικιός !!!!!!!!!!!!!!!!
ααααααααχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχααχχα
Γράψε καλύτερα :
Βέρος Πασοκοσκοπιανότουρκος !
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Άκου τι μας είπε !
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ο τύπος είναι κλασσικό δείγμα
του στοιχείου που έφτασε την Ελλάδα στο σημερινό της χάλι.
Μετά την μελλοντική εξέγερση των Ελλήνων, αυτοί πρέπει να σταλούν στις χώρες τους.

Άκου "Βέρος Θεσσαλονικιός" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αααααααααααααχαααααααααααααααααααχαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ααααααααααααααχαααααααααααααααχαααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχα
Τώρα έγινε και "Κατάλευκος Πύργος"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι ρε πούστη μου !!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Τι ακούμε από τα 'Προοδευτικά στοιχεία".........
Τρε-μό-που-λος ! Τρε-μό-που-λος !
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Μπήκε η Θεσσαλονίκη στην τροχιά των προδοτών. Οι αλήτες πήραν τα αξιώματα.
Αλλά η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα.
Θα φανεί αργότερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.