24 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Βλέποντας πως η πατρίδα μας αυτοκαταστρέφεται και γίνεται όμηρος ξένων τοκογλύφων και ύπουλων υπηρεσιών, που θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη των εθνών, αποφασίσαμε μια 10 μελής ομάδας νέων ανθρώπων να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας πολιτικής οργάνωσης, ακομμάτιστης και χωρίς εκπροσώπους ή αρχηγούς όπου όλοι οι Έλληνες θα είναι ευπρόσδεκτοι, με την ονομασία «Πατριωτική Ανθρωπιστική Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών». Το κίνημα μας αναμένεται να ιδρυθεί επίσημα από τον Άρειο Πάγο μέσα στο Έτος 2011-2012. Κάθε γωνιά της Ελλάδος, κάθε σπίτι, κάθε Ελληνική ψυχή έχει σιχαθεί το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας και επιζητάει μια αλλαγή. Μια αλλαγή που μπορεί να έρθει μόνο αν προκύψει μια ακομμάτιστη ένωση των Ελλήνων πατριωτών και βρεθεί στο δρόμο μαζί με τους συμπατριώτες μας εργαζομένους, φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους διεκδικώντας τα δίκαια μας από τους ξευτιλισμένους πολιτικούς του κοινοβουλίου και από την δήθεν «Ευρωπαϊκή Ένωση». Στο κίνημα μας δεν ξεχωρίζουμε αριστερούς-Δεξιούς και άλλους. Όσοι αγαπάνε την Ελλάδα και θέλουν ένα καλύτερο αύριο γι αυτήν και τα παιδιά της χωράνε στο κίνημα μας. Πρέπει να διευκρινίσουμε πως το Π.Α.Κ.Ε.Π. διαχωρίζει την θέση του από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα (ακόμη και από αυτά που αυτοαποκαλούνται «πατριωτικά») διότι πιστεύουμε πως πλέον καμιά λύση δεν μπορεί να έρθει μέσα από τα κόμματα και τους συνεργάτες τους. Καταδικάζουμε την βία και την θεωρούμε το αισχρότερο μέτρο πολιτικής που θα μπορούσε να υπάρχει και λυπούμαστε βαθύτατα που υπάρχουν νέοι που εκφράζονται έτσι στις μέρες μας. Όμως κατανοούμε ακριβώς τις ανησυχίες τους και εντοπίζουμε ακριβώς το πρόβλημα όπου θα πρέπει να επικεντρωθούμε για να το εξαλείψουμε. Όλα τα μέλη μας είναι ενάντια στον ρατσισμό και στον σωβινισμό και κάθε λογής ατομική διάκριση όντας ανθρωπιστές. Δηλώνουμε όμως πως δεν πρόκειται να αφήσουμε την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες που την έχουν κατακλίσει τα τελευταία χρόνια κάνοντας την ένα παραδεισένιο προορισμό ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Ξέρουμε την δυναμική μας και το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Στόχος μας δεν είναι ούτε η Βουλή, ούτε οι καρέκλες σε Υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες. Το μόνο που έχουμε σαν στόχο είναι να βρεθούμε στον δρόμο μαζί με όσους αγωνίζονται για την πατρίδα και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, την επιβίωση μας και την ελευθερία μας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

· Όχι στο Σχέδιο Ανάν.

· Έξω το τουρκικό προξενείο από τη Θράκη μας.

· Υπεράσπιση Βορειοηπειρωτών με κάθε μέσο και τρόπο.

· Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

· Το Αιγαίο και τα Ελληνικά νησιά δεν τα αγγίζει κανείς.

· Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.

· Αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωνόμισμα της.

· Καταγγελία των Συμφωνιών (GATT, Μάαστριχτ).

· Δημιουργία Εθνικού νομίσματος (επιστροφή στις δραχμές).

· Διατίμηση στα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

· Πάταξη της κερδοσκοπίας και της τοκογλυφίας.

· Εθνικοποίηση τραπεζών.

· Κατάργηση ασύλου( Κάθε είδους).

· Καμία «εθνικότητα» σε κανέναν μετανάστη. Μόνο έγγραφα εργασίας. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

· Δημόσια δωρεάν παιδεία.

· Απαγόρευση φροντιστηρίων.

· Ελεύθερη εισαγωγή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

· Όχι στα Ιδιωτικά πανεπιστήμια.

· Ποσόστωση των μεταναστών στα όρια του 3% ανά του φυλετικού πληθυσμού της χώρας.

· Θρησκευτική ελευθερία για όσους δεν προσβάλουν την Ελληνική κουλτούρα και την θρησκεία του λαού μας.

· Υποχρεωτική στράτευση ανδρών στα 18. Προαιρετική στις γυναίκες.

· Εξυγίανση του στρατού με νέα συστήματα και τακτικές ώστε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον του πολίτη.

· Μισθός 1.000 ευρώ για όλους τους συνταξιούχους.

· Κατάργηση Βουλευτικής ασυλίας.

· Σύνταξη στα 56 για τους άνδρες και στα 54 για τις γυναίκες,

· Κατώτατο επίδομα ανεργίας στα 440 ευρώ.

· Το προνόμιο του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνο για Έλληνες πολίτες.

· Προώθηση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης στα σχολεία.

· Όχι στην κάρτα του πολίτη.


Δεν συμβιβαζόμαστε. Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Η Σ.Ο. του Πατριωτικού Ανθρωπιστικού

Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών.

E-Mail: pakinisi@gmail.com

Προσωρινή ιστοσελίδα: http://clubs.pathfinder.gr/pakinisi/
Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς αραχνιασμένα κρανία
Μούχλα πατριδοκαπηλείας μυρίζετε από μακριά. Τι δουλιά έχετε εσείς με τον ανθρωπισμό και με τον πατριωτισμό με τόσες προλήψεις , προκαταλήψεις και δοσιλογικές αντιλήψεις.
Για πρακτοράκια του αμερικανοεβραϊσμού καλοί είστε και κάνετε μπαμ απο μακριά, αλλά για Έλληνες Πατριώτες δεν μοιάζετε.
Σας καταλάβανε κι' οι γείτονες σας.
Μακρυγιάννης

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Μακρυγιάννης;
Σιγουρα όχι ο οπλαρχηγος βέβαια....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοπροσώπως, αλλά εσένα ρε πειραγμένε αυτο σε απασχολεί και όχι η ουσία πως αυτοί είναι αραχνιασμένα κρανία κι' εσύ προαγωγός τους; Προφανώς με το αζημίωτο
Οπλαρχηγός Μακρυγιάννης

ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε...

Διάσπαρτα βλέπω πατριωτικές κινήσεις δυνάμεως ¨τρεις και ο κούκος¨. Σε λίγο θα ψάχνουμε τις αληθινές-γνήσιες και φιλορθόδοξες για να τις ξεχωρίσουμε από τις ¨μαϊμού¨-προβοκατόρικες. Πάντως φως στο σκοτάδι δεν βλέπω, μάλλον σύγχυση. Το μόνο φως ο Χριστός και ας ελπίσουμε να βάλει το χέρι του, διότι από την πλευρά μας ουδέν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Πραγματι εχει γινει χαμος φιλε μου Βαγγελη....
Εχουμε γεμίσει κινησεις πατριωτικές.......αντε να ξεχωρίσεις τους γιαλατζί απο τους γνησιους και ακομματιστους.

Εδώ έχουμε "πατριώτη" με όνομα "Μακρυγιάννης".....που κατα τα άλλα υποστηρίζει τους εφιάλτες!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.