18 Νοεμβρίου 2010

Καλώς ήλθατε στο Γραικυλιστάν...!

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Τελικά οι εκλογές είχαν μήνυμα. Δεν εστάλη όμως την Κυριακή των εκλογών. Και ο λήπτης δεν ήταν η κυβέρνηση.


Το μήνυμα των εκλογών εστάλη, από τους χιλιάδες μουσουλμάνους που κατέλαβαν τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης των Αθηνών. Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό καλωσόρισμα στο νέο κράτος του Γραικυλιστάν, από τους νέους κατοίκους της περιοχής. Είχαμε την παρακμή των νεοελλήνων. Πλέον οι νεοελλαδίτες όμως είναι εδώ. Με τα λευκά καφτάνια τους, τα πανώ στα αραβικά και ούτω καθ' εξής. Ο αγώνας της αριστεράς δικαιώθηκε αδέρφια. Επιτέλους γίναμε πολυπολιτισμική κοινωνία.


Φυσικά οι μαζικές προσευχές των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, σε περίπου 15 πλατείες της Αττικής, δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της Κυριακής, κάθε άλλο παρά τυχαίες ήταν. Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια “επίδειξη δύναμης”.
Αν συνδυαστεί μάλιστα με τις πολλές καταγγελίες για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, είναι σίγουρο ότι η “ισλαμική” κοινότητα διαβεβαίωνε για το ποιός ήταν ο αληθινός ρυθμιστής της διαδικασίας.
Όπως και να έχει πλέον μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Αυτά που μόνο φανταζόμασταν μέχρι σήμερα, υλοποιήθηκαν χθες με μεγαλοπρεπή μάλιστα τρόπο. Αυτή είναι η νέα Ελλάδα, αν διατηρηθεί το όνομα φυσικά.

Ένα κράτος δίχως ταυτότητα, δίχως κοινή ιστορία, δίχως κάποιο κοινό πεπρωμένο. Είμαστε πλέον και επισήμως πολυπολιτισμικοί.

Το καλύτερο είναι ότι με την προχθεσινή τους επίδειξη δύναμης, οι μουσουλμάνοι της χώρας κατέστησαν τους εαυτούς τους “μήλον της έριδος” για τα κόμματα εξουσίας.
Την στιγμή που η εκλογή δημάρχου στην Θεσσαλονίκη, κρίθηκε με 300 ψήφους διαφορά, ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα υπάρξουν προσπάθειες να “πλησιαστεί” μια ομάδα που μπορεί και κινητοποιεί ανά πάσα στιγμή δεκάδες χιλιάδες δυνητικούς ψηφοφόρους;
Σίγουρα πάντως πολύ περισσότερους από αυτούς που μπορεί να κινητοποιεί η αριστερά στην χώρα μας. Φυσικά εδώ το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ένα τρομακτικό πλεονέκτημα, καθώς εδώ και καιρό έχουν προχωρήσει οι σχέσεις του με τα κομμάτια αυτά των “νεοελλαδιτών”.
Για την Νέα Δημοκρατία, ίσως οι εκλογές της Κυριακής ήταν η τελευταία της ευκαιρία να κερδίσει κάποια νίκη αυθύπαρκτη. Την έχασε. Είναι βέβαιο ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες εάν όχι εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, αποδίδοντάς τους δικαίωμα ψήφου.

Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να κερδίσει κάποια χρόνια πολιτικής επιβίωσης. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου η ψήφος ισχυρά συσπειρωμένων μειοψηφιών καθόριζε τα εκλογικά αποτελέσματα.
Για να το επιβεβαιώσω, θα παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα, από το εξαιρετικό υπό έκδοση βιβλίο σχετικό με το θέμα, του Γιάννη Κωτούλα, με τίτλο Μετανάστευση και Κυρίαρχη Εθνική Κουλτούρα, (εκδ. Παπαζήσης):

“Στην Ολλανδία οι ψηφοφόροι, οι οποίοι προέρχονται από μεταναστευτικές εθνοτικές ομάδες, υποστηρίζουν στην συντριπτική τους πλειονότητα παραδοσιακά τα κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου για τη Μετανάστευση και τις Εθνοτικές Σπουδές του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτογραφηθέντων μεταναστών στήριξε κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.

Το 80% των μη γηγενών Ολλανδών πολιτών στήριξε το Εργατικό Κόμμα, το 7% την Πράσινη Αριστερά, το 5% το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το 3% τους Χριστιανοδημοκράτες και το 1% το Λαϊκό Κόμμα για την Δημοκρατία και την Ελευθερία (VVD).
Συγκεκριμένα, το Εργατικό Κόμμα στηρίχθηκε από το 84% των τουρκικής καταγωγής πολιτογραφηθέντων μεταναστών, από το 81% των πολιτών με εθνοτική καταγωγή από τις Αντίλλες και το Σουρινάμ, καθώς και από το 78% των πολιτών με εθνοτική καταγωγή από το Μαρόκο.”

Φυσικά αυτού του είδους οι προσεγγίσεις ποτέ δεν γίνονται δίχως το απαραίτητο “νταραβέρι”. Πάντα θα ζητείται κάτι νέο, προκειμένου να δοθεί το χρίσμα του “Ισλαμάρχη” της κάθε περιοχής.
Έτσι άλλωστε γίνεται και στην Θράκη, εδώ και πολλά χρόνια. Επί της ουσίας η τρίτη ήταν μια συμβολική ημέρα. Ήταν η ημέρα κατάλυσης, σε συμβολικό επίπεδο, του έθνους κράτους της Ελλάδας και η μετατροπή του σε ένα νομικό μόρφωμα, που θέλει να κυβερνά όσους τυχαίνει να κατοικούν στην χώρα.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, της Β΄ Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη για να του ζητήσουμε μία δήλωση για τα γεγονότα.
Μας είπε τα εξής: «Όταν λέγαμε προεκλογικά, ότι η Αθήνα θα γίνει Ισλαμαμπάντ, μας θεωρούσαν υπερβολικούς. Ας δούν τα γεγονότα με το μπαϊράμι των μουσουλμάνων, για να καταλάβουν τι πρόκειται να γίνει αν δεν λάβουμε μέτρα άμεσα».

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

πηγή Ελλήνων Αφύπνιση



Share

1 σχόλιο:

cummulus είπε...

Αρχίσαν τα γιουρούσια. Που κρύφτηκαν οι ¨προοδευτικοί";

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.