Τελευταίες αναρτήσεις

17 Νοεμβρίου 2010

Ομάδα Νέων Εφοριακών. Μια ελληνική όαση στο χάος των δημοσίων υπηρεσιών.

Το έλαβα από τον καλό μου φίλο Ποσειδώνα και σας το παραθέτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

1. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ!

ΣΧΕΤ.: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ;

2. ΜHΝYΜΑ Ο.Ν.Ε :

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ.
ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ =ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ).

ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ!

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ !

ΔΩΣΤΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ!

AΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

3. MHNYMA : Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΜΠΗ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ : Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
( ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ )
ΕΠ.ΝΟ 529

4. ΜΗΝΥΜΑ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (Η΄) ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ / ΥΠΑΙΘΡΟ (ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ & ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ).

5. MHNYMA : ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ : ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ!

ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ENHMΕΡΩΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΟΥ & ΔΙΑΚΡΙΣΗ: MHN KΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

6. ΜΗΝΥΜΑ : ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ > ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠANTOY / ΒΑΣΗ: OΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ( ΣΤΡΑΤΗΓ.: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ & ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ - ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ Π 26 )
ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
EΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ : ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. ΕΣΤΙΑ - ΔΙΚΤΥΩΣΗ: TOΠIKH ΕΝΟΡΙΑ.

ΠΡΟΣ ΥΠ.ΟΙΚ.: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΤΕΧΝΗΤΗΣ) ΚΡΙΣΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ 110 ΔΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!
( ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/"ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΝΤ" )

" ..AMΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.. "

(ΑΡΘΡΟ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ)

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

7. ΜΗΝΥΜΑ : AΠΑΙΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
(ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ !) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ! ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ( ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ)

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ !
( ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΝΟΗΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !)
ΣΥΝ.: EΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ! MHN ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΤΕ !

8. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ(!) ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ/ ΚΟΜΜΑΤΑ!
Η ΠΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Γνωρίστε το ιστολόγιο των Νέων Εφοριακών.
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝShare

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παλλικάρια, έχω μείνει..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.