19 Νοεμβρίου 2010

Φάτε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα!

Του Νίκου Χιδίρογλου

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι μουσουλμάνοι πέρασαν στην επίθεση και απειλούν ανοικτά πλέον τον τρόπο ζωής μας και τη φυσιογνωμία των πόλεών μας. Και χρησιμοποιώ εδώ πληθυντικό, γιατί σε λίγο σειρά έχουν και άλλες ελληνικές πόλεις. Η Ευραβία, πρώην Ευρώπη, καταπίνει και την Ελλάδα μας...
Αυτό που συνέβη στην Αθήνα, αποτελεί απλά την... απαρχή των δεινών μας. Με τη συνδρομή όλων όσων αποκαλούν σε τακτά χρονικά διαστήματα «Ταλιμπάν» και «Αγιατολάχ» τους Έλληνες αρχιερείς, όταν τοποθετούνται δημόσια, για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Αυτοί τώρα που προσεύχονται δημόσια, είναι... «προοδευτικοί» μετανάστες, στους οποίους οφείλουμε στο πλαίσιο των θετικών διακρίσεων, να τους παράσχουμε κάθε ευκολία για να λατρεύουν και να προβαίνουν σε ομολογία πίστεως (να κουβαλάνε εδώ τις πολυγαμίες τους και τις μαντίλες τους, αλλά και να κάνουν τις κλειτεριδοκτομές τους ίσως). Στις πλατείες μας, που βεβηλώνονται, όπως βεβηλώνεται και η (όποια) αισθητική μας! Οι Έλληνες, κατά την εγχώρια αριστερά, οφείλουν να... το βουλώσουν! Φάτε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα! Και ήρθαν λοιπόν εδώ όλοι όσοι απαγορεύουν στους χριστιανούς να λατρεύουν το Θεό (Σαουδική Αραβία), ή διώκουν τους χριστιανούς και τους σκοτώνουν καίγοντας και τις εκκλησίες τους (Τουρκία, Ιράκ, Πακιστάν, Ινδονησία, Ινδία), καταλαμβάνουν τις πλατείες χωρίς να πάρουν άδεια από κανέναν (έτσι έλεγε προχθές το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ) και ανενόχλητοι μας προκαλούν κατάμουτρα, με τη συνδρομή της εγχώριας εθνομηδενιστικής αριστεράς και των εκπροσώπων της, όπως ο Γιώργος Καμίνης. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ίσως και να επιχαίρει με το σκοταδιστικό θέαμα της δημόσιας προσευχής στα Προπύλαια, από ανθρώπους με μια πολύ ιδιότυπη άποψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Να περιμένουμε και την εφαρμογή της σαρία στην ελληνική πρωτεύουσα, ρωτάμε τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη. Φυσικά, δεν περιμένουμε απάντηση...Δεν θα ήταν εξάλλου η συζήτησή του μαζί μας και σε αυτό το πλαίσιο, «πολιτικά ορθή». Εμείς ευχόμαστε η Αθήνα μας να μη ζήσει αυτά που έζησαν το Λονδίνο και η Μαδρίτη, στο όνομα του πολυπολιτισμού, να μη θρηνήσει ο λαός μας θύματα στο όνομα της ισλαμικής μισαλλοδοξίας.

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω σε όσους παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τον εθνικό κορμό, ότι το Ισλάμ έχει καταλυτική επίδραση στη συγκρότηση της προσωπικότητας των ανθρώπων, ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι, όπως αυτοί που είδαμε στα Προπύλαια και σε πολλές πλατείες της Αθήνας να προσεύχονται δημόσια, δεν θα εντρυφήσουν ποτέ στον αγοραίο φιλελευθερισμό που πρεσβεύουν οι κήρυκες της ανοχής και της ελευθεριότητας.
Οι τελευταίοι θα είναι μάλιστα, ως φορείς της παρακμής του δυτικού πολιτισμού, οι πρώτοι στόχοι των μουλάδων. Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε. Όσοι ψήφισαν υπέρ της παρακμής που «σπονσοράρει» καιροσκοπικά την ισλαμική μισαλλοδοξία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ας αναλογιστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Πριν δουν τις γυναίκες τους με μαντίλα...


πηγή Αντι Νεα Ταξη Πραγμάτων

(ευχαριστώ τον φίλο Ποσειδώνα)



Share

10 σχόλια:

sapphire είπε...

Prepei na organothoume,den paei allo!afou tous afisame kai vgikan (nai tous afisame!me 15% ton psifoforon o kathenas den einai kai kanena spoudaio pososto...) tora prepei na epanorthosoume...as arxisoume me boycottage sta krasia Mpoutari...as eimaste oloi ekei na min ton afisoume na anegeirei to mnimeio gia toys kemalofasistes ktl...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θάνο,

Καταρχάς κατανοώ τον αναβρασμό που επικρατεί στις τάξεις σας λόγω της εκλογής του νέου Δημάρχου!

Όταν πεπαιδευμένα άτομα σαν και εσένα συνεχίζουν να μη βλέπουν το αδιέξοδο των θρησκευτικών ορίων στην σκέψη, τόσο θα καταφεύγουν σε άτερμονες εκφράσεις μίσους και αντιπαραθέσεων με άτομα διαφορετικής θρησκείας και με ανάλογους θρησκευτικούς περιορισμούς στη δική τους σκέψη.

Εάν αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου δεν το γνωρίζω.

Γνωρίζω όμως την χειραγώγηση των απαίδευτων ψηφοφόρων της Αμερικής στο όνομα του Κυρίου (Bible beltway το 45% των ψηφοφόρων,135.000.00 εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Bush μιλάει με τον Θεό, όπως ο ίδιος έλεγε), που μέσω της ψήφου των οδήγησαν στον σφαγιασμό ενός άλλου πανάρχαιου λαού στο Ιράκ. Οι ίδιοι απαίδευτοι ψηφοφόροι, με πρόσχημα την προστασία Μουσουλμάνων, χειραγωγήθηκαν , πάλι δια της ψήφου, και στην διαίρεση των Βαλκανίων με τα γνωστά αποτελέσματα.
Πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι το κοινό στοιχείο.

Το σίγουρο είναι ότι λυπάμαι για την διαίρεση των Θεσσαλονικαίων και εύχομαι να μη χειραγωγηθούν τόσο εύκολα όσο οι απίστευτα θρησκευτικά πορωμένοι και απαίδευτοι στρατιώτες της "Νέας Τάξης".
Όταν σχολίασα, στην ανάρτηση σας με τον Αγιο Δημήτριο, για αδιέξοδα και για τον επερχόμενο ταπεινωτικό συμβιβασμό της Μακεδονίας μας, δεν πίστευα ότι προσεγγίζει με τέτοια ταχύτητα.


Θεωρώ ότι είναι χρέος όσων, σαν και εσένα, αισθάνονται Έλληνες να αποτρέψουν τον φανατισμό και τον διχασμό, και να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος. Να σκεφτούν πραγματικά ποιο από τα δύο κινδυνεύει περισσότερο, ο Ελληνισμός και η ιστορία του ή ο ορθόδοξος χριστιανισμός, που βεβαίως είναι η επικρατούσα θρησκεία στην παρούσα φάση του Ελληνισμού, και που βεβαίως γνωρίζεις ποιες εθνολογικά είναι οι ρίζες της.
Ελπίζω όταν θα έρθουν οι πρεσβευτές της Σατραπείας, να μη βιαστούν κάποιοι να Μηδίσουν... στο όνομα του δεύτερου.

φιλικότατα
"Ο Ανώνυμος"

(Εγραψες: Αθηναίοι και Σπαρτιάτες ήταν κι οι 2 υπερήφανοι Ελληνες κι ομως....." φαντάσου ότι εκείνοι είχαν και κοινούς Θεούς !!! οπότε πιστεύω ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα)

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου θα επιθυμούσα να έβαζες εστω ένα ψευδώνυμο για να μπορώ να σε ξεχωρίζω κι εγω και οι αναγνωστες μας.
Ξερω ότι έιχαμε πολύ γερή αντιπαραθεση στο θέμα με τον Αγιο Δημητριο και βλέπω ότι πάλι μας "τσιγκλας".....

Κοιταξε φίλε μου. Ας αφήσουμε τα σχέδια και τις συνομωσίες σε άλλους.
Εμείς ας σκεφτούμε ως δύο απλοί Ελληνες πατριώτες (γιατι το ξέρω ότι είσαι) χωρις θρησκευτικές αναφορές κλπ.
Ξέρω κι εγω πως εσύ θα μιλήσεις ενάντια σε Ανθιμο και γενικά στην πίστη της πλειονότητας των νεοελληνων και εγώ πάλι το αντίθετο οπότε ας αποφύγουμε μια τετοια ατερμονη συζήτηση επί του παρόντος, κι ας επικεντρωθούμε σε κάτι που νομίζω ότι ισως μας δωσει μια νότα αισιοδοξίας αν συμφωνήσουμε.....

Αδιαφορώντας για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Μπουτάρη θα επικεντρωθώ σε καθαρά ελληνικά και πατριωτικά θέματα.

Ο Μπουτάρης είπε ότι θα φτιάξει τουρκικά και εβραικά προσκυνήματα στην αγαπημένη μου/μας Θεσσαλονικη με σκοπό το κέρδος!!!!! Θα κουβαλιούνται οι Τούρκοι στο "φανταστικό" (αν είσαι Θεσσαλονικιός θα το ξέρεις) σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ και θα προσκυνάνε μέσα στην Πόλη που ζούνε εκατομμύρια Ελληνες πρόσφυγες...
Το ίδιο και για τους Εβραίους....
Εσυ αδερφέ μου το βρίσκεις σωστό συμφωνείς; Θέλω να ξέρω την άποψή σου.

Οσον αφορά το αποτεφρωτήριο μπορεί ως Ορθόδοξος Χριστιανός να λυπάμαι για την αποχριστιανοποίηση της πατρίδας μου την οποία επιχειρούν ο Μπουτάρης και οι ομοιοί του χωρίς να με ρωτήσουν, αλλά παραδέχομαι ότι όσοι Ελληνες αλλόθρησκοι θέλουν δεν πρέπει να τους στερούμε το δικαίωμα να ..καιγονται.
Επίσης θέλω την άποψή σου πάνω στο σχόλιο του Μπουτάρη που κατηγόρησε τον Ανθιμο ότι το να λέει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική είναι λόγια μίσους!!!!!!!

Επικροτώ ολόκληρη την τελευταία σου παραγραφο για το ότι ο φανατισμός κι ο διχασμός είναι κακός για τους Ελληνες και την πατρίδα μας.
Και αυτο το γνωρίζεις πολύ καλά γιατι ως επί το πλείστον προσπαθώ να μην συγκρούομαι και ειδικά με ανούσιες βλασφημιες και βρισιές με τους συμπατριώτες μας που πρεσβευουν άλλες θρησκείες και δοξασίες...Συνήθως αν παρατηρήσεις εγώ δέχομαι πρωτος τα βέλη τους και προσπαθώ να αμυνθώ....

Φίλε μου θα σου πω ένα πράγμα οι πρεσβευτές της Σατραπείας έχουν ήδη έρθει και κατά την ταπεινή μου άποψη οι πρώτοι εχθροί τους και αυτοί που σηκώνουν πρώτοι το κεφάλι είμαστε εμείς, είναι οι Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι (δηλαδη η Ελληνική Εκκλησία)....κι όχι οι Ιεραρχες (εκτός εξαιρέσεων).

Θα είναι ιδιαίτερη χαρα μου να δώ ότι και άλλοι Ελληνες συμπατριώτες μας συντασσονται μαζί μας και έτσι σύντομα θα αποτινάξουμε τον νέο και τρομερότερο ζυγο της ιστορίας μας....

Μπορει να φαινόμαστε και να είμαστε σε "αντίπαλα" στρατόπεδα (όπως οι Αθηναιοι και οι Σπαρτιάτες) αλλα μιας και το ανεφερες κι οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτες ως περήφανοι Ελληνες μπροστά στον κοινό κίνδυνο ενώθηκαν νίκησαν και μεγαλούργησαν....

Χαίρομαι που απέκτησα έναν ακόμα (γιατι έχω ορισμένους) φίλο που δεν συγκαταλέγει τον εαυτό του στους Χριστιανούς. Να ξερεις ότι άσχετα κι αν διαφωνήσουμε στο μέλλον πάνω σε διαφορα θέματα, από την στιγμή που μίλησες κατά του φανατισμού και της διχόνοιας, εδω θα βρίσκετε πάντα για σενα ενας φίλος.

Δύο πράγματα αγαπώ στον διάλογο την ευγένεια και αξιοπρέπεια.

Σε ευχαριστώ.

sapphire είπε...

Το θέμα είναι απλό ο Μπουτάρης θέλει να τιμήσει τους μεγαλύτερους σφαγείς του ελληνισμού κι άγνωστος μιλάει για αρλούμπες!φτάνει το αντιχριστιανικό μένος του Μπουτάρη το όμοιο με το δικό του για να δικαιολογήσει αυτό το έγκλημα που πάει να κάνει ο Μπουτάρης!

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα υφίσταται μια συγχρονισμένη , συντονισμένη επίθεση . Στην οικονομία της με το μνημόνιο , στην Αμυντική της ισχύ με την αποδιοργάνωση και τις στερήσεις ,στην κοινωνία της με την ΤΑΧΥΤΑΤΗ Ισλαμοποίησή της και στην νεολαία της με την πρωτοφανή σε έκταση εξάπλωση των τυχερών παιχνιδιων .(Για την Παιδεία δεν μιλάω γιατί δεν είναι κάτι καινούργιο ).
Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει σχέδιο , υπάρχει πρόγραμμα , υπάρχουν κέντρα απο όπου δίνονται οι εντολές τις οποίες η Κυβέρνηση εφαρμόζει με προθυμία και ακρίβεια .
Μου είναι αβάσταχτο να σκέφτομαι ότι σε ΛΙΓΟ θα κατοικώ σε μια "ξένη" χώρα , σε μια Ελλάδα φτωχή , κουτσουρεμένη και υπό κατοχή .
Μου είναι αβάσταχτο που διαπιστώνω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί η εξουσία είναι με το μέρος του ΕΧΘΡΟΥ !!!(Η συνέντευξη του Μπουτάρη και οι δηλώσεις του Καμίνη είναι αποκαλυπτικές)
Βιώνουμε την χειρώτερη Εθνική συμφορά από καταβολής Ελλήνικού έθνους .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θάνο,

Υιοθετώ το ψευδώνυμο "Αχθος Αρούρης".
Χαίρομαι που βρίσκουμε κοινό έδαφος!
Στο θέμα του προσκυνήματος των Τούρκων στο "σπίτι" του Ατατούρκ για οικονομικούς και μόνο λόγους είμαι απόλυτα σύμφωνος για τον εξής λόγο. Στην Κνωσό, εκτός των Ελλήνων , έρχονται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να θαυμάσουν το παλάτι του Μίνωα που κυριολεκτικά έχτισε με τσιμέντο και τούβλα ο Αρθούρος Έβανς. Πουλάμε δηλαδή ένα ψέμα και περηφανευόμαστε γι αυτό. Ελάχιστοι γνωρίζουν τον Μίνωα Καλοκαιρινό και την πραγματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει το βιβλίο της Ρέας Γαλανάκη "Ο Αιώνας των Λαβυρίνθων" [http://www.kastaniotis.com/book/960-03-3343-2].
Προσωπικά θα χαιρόμουν να αρμέξω οικονομικά τους Τούρκους πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σου θυμίζω και την ιστορική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά, [http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5574:2010-08-12-11-32-20&catid=33:2009-12-18-08-37-34] και το πόσα κέρδη απέφερε στην Τουρκία και όχι μόνο οικονομικά !!! Πιστεύω ότι με καταλαβαίνεις. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτοί κατάφεραν να παραμερίσουν τον φανατισμό τους, (για πολλοστή φορά), για το καλό της δικής τους πατρίδας και ότι εμείς είμαστε ανίκανοι να πράξουμε το αυτό.
Με τα εβραϊκά προσκυνήματα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την αντίθεσή σου την ώρα που οι σχέσεις τους με την Τουρκία είναι στο χειρότερο ιστορικό τους σημείο! Και πάλι πιστεύω ότι με καταλαβαίνεις. Τώρα μην επαναλάβω και τα χιλιοειπωμένα για Μαρδοχαίο Φριζή...[http://www.greeknewsonline.com/?p=13759]
Αποτεφρωτήριο. Χαίρομαι που συμφωνείς στην ελεύθερη επιλογή. Για τους διαφωνούντες αρκεί η έρευνα για το "οι Έλληνες καίνε τους νεκρούς' στο google...
Σε ότι αφορά τον Μπουτάρη, τον θεωρώ αλαζόνα, εγωκεντρικό, φανατισμένο και ελάχιστα δημοκρατικό. Μακάρι να κάνω λάθος. Τα ίδια αποδίδω και στον Άνθιμο για αυτό και με ανησυχεί η μεταξύ τους διελκυστίνδα.
Κλείνοντας σε ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι να μη χρειαστεί να βρεθούμε ποτέ ο ένας δίπλα στον άλλο για την προάσπιση των αγαπημένων μας αλλά εάν χρειαστεί δεν θα μπορούσα να επιλέξω καλύτερο συμπολεμιστή.
Το να βρεθούμε αντίπαλοι το έχω αποκλείσει από καιρού.
Εκεί που είσαι ήμουνα και δεν το έχω μετανιώσει, ούτε βέβαια πρόκειται, απλά νιώθω την ανάγκη να προχωρήσω λίγο παραπέρα.
Και πάλι σε ευχαριστώ.
Άχθος Αρούρης

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Αχθο καταρχήν νομίζω ότι η σύγκριση του προσκυνήματος στην Παναγία Σουμελά των Ελλήνων με την επίσκεψη των Τούρκων στο "υποτιθέμενο" σπιτι του Ατατούρκ ειναι τουλάχιστον ατυχής....
Εδω μιλάμε για προσκύνημα των Ελλήνων του Πόντου που προϋπήρχαν στην περιοχή πριν από την ύπαρξη κι όχι την έλευση των Τούρκων Μογγόλων....
Επίσης μιλάμε για τους Ελληνες που εξοντώθηκαν και εξανδραποδίστηκαν από τα μέρη τους κι όχι για τους Τούρκους κατακτητές της χώρας μας.....
Ορισμένα πραγματα περικλείουν ιδιαίτερη εθνολογική τιμή (κι όχι μονο θρησκευτική) και δεν μπορούμα να τα συγκρίνουμε με κέρδη και ανόητες καταστάσεις...

Δεν με ενδιαφέρει λοιπον φίλε μου να αρμέξω τους Τούρκους με φυκια και μεταξωτες κορδέλλες...Δεν θέλω καν να τους δω στα μέρη μου....

Φυσικά η Τούρκοι δεν δικαιούνται να ισχυριστούν ότι κι αυτοι δεν θέλουν να με δουν στα μερη τους γιατι απλούστατα δεν είναι μέρη τους...κι αυτο το γνωρίζουν πολύ καλα...

Οσον αφορά τους Εβραιους τωρα φίλε μου. Με αυτούς δεν εχω προαιώνια έχθρα όπως με τους Τούρκους και γι αυτό όσο δεν ενοχλουν τα εθνικά μου συμφέροντα δεν με βρίσκουν απέναντί τους παρά την εχθρικότητα που πηγάζει από την αντιπαλότητα της θρησκείας τους με την Ορθοδοξία....
Την ιστορία του Μαρδοχαίου Φριζή την γνωρίζω και δέχομαι την τιμή που αποδίδεται στο προσωπό του εφόσον θυσιάστηκε για το καλο της πατρίδας μας.
Ομως δεν γνωρίζω το καλο που έκαναν (κι αμφιβάλω έντονα και ιστορικά γι αυτό) στην πόλη της Θεσσαλονικής επι του προκειμένου....
Μάλλον αρνητικές αναφορές πέρνω από την γενικότερη στάση τους προς τους Ελληνες αν και γνωρίζω ότι οι Θεσσαλονικείς έκαναν ότι μπορούσαν να τους σωσουν από τα ωύχια των Ναζι το 1941.....

Και με την δήλωσή σου ότι θεωρείς τον Μπουτάρη αλαζόνα, εγωκεντρικό, φανατισμένο και ελάχιστα δημοκρατικό συμφωνω. Κι εξ αυτης πρμώμενος μπορώ να δηλώσω κι εγω ότι κι ο Σεβασμιώτατος Θεσσαλονίκης ξεφεύγει ορισμένες φορές και προκαλεί κακό και στην Εκκλησία με δηλώσεις του τύπου "Οσο είμαι ε΄γω Μητροπολιτης στην Θεσσαλονικη δεν θα γίνεις δήμαρχος ποτέ..."

Χαιρομαι ειλικρινά που μπορουμε να ανταλλάσουμε σκέψεις σε τέτοιο επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θάνο,

ειλικρινά χάρηκα με την απάντησή σου.
Νιώθεις και εσύ ότι δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε σε όλα ή να πείσουμε ο ένας τον άλλο.
Το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε αυτό που έρχεται/ήρθε όλοι μαζί.
Εάν, από τον 8ο αι. υπήρχαν ανοιχτά και ανιδιοτελή μυαλά στο ιερατείο της Πόλης, ίσως να μη χρειαζόταν καν να γίνει αυτή η συζήτηση.

φιλικά
Άχθος

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 2 ΚΩΛΩΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ,ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΩ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ.ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΕΟΡΩΜΙΟΙ,ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ,ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΝΟΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ- "ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"- ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

"Βιώνουμε την χειρώτερη Εθνική συμφορά από καταβολής Ελλήνικού έθνους". ΑΥΤΟΣ/Η ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΟΥ "ες εδαφος φερειν" ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΙΡΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ/ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ,ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ "quaestor" ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗ (ΒΡΩΜΟ)ΣΤΟΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ"Inquisitio haereticae pravitatis".

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ?

"...as arxisoume me boycottage sta krasia Mpoutari".ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ/Η ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ/ΚΟΚΑΚΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΜΙΝΗΔΕΣ, ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΛΕΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "Χ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ........ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ" ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ?
ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ?

ΕΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Η ΕΡΙΔΑ ΜΟΥΣΚΟΥ/ΓΡΙΒΑ ,(Χ-542-ΠΑΟ-ΕΔΕΣ)/(ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ),ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ/ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ,ΚΩΛΛΕΤΗΔΟΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ/ΜΩΡΑΙΤΟΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΕΩΝ...........ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΙΔΩΝ ΑΧΑΙΩΝ/ΤΡΩΩΝ, ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ/ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΚΛΗ/ΚΙΜΩΝΑ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ/ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ/ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ..........ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΓΑΡ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ..........
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ............
ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ "ΓΥΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΕΜΑΔΑ,ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΩΝ,ΑΝΘΙΜΩΝ ΚΑΙ JERONYMO(OXI GROOVIE),ΑΛΛΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ......)

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ευχαριστούμε που μας τα είπες .....
Ενδιαφέρον εχει κάποιος ό οποίος θεωρεί ολόκληρη την ελληνική ιστορία, μια ιστορία αίσχους και εμφύλιων συγκρούσεων ανεγκεφάλων να παριστάνει τον Ελληνα....

Οπως βλέπεις φίλε μου Αχθο τα λόγια μου επαληθεύονται πριν καλα καλα "στεγνωσει το μελάνι".....
Δεν είναι όλοι όπως εσύ.

Ακυρώνει 2000 και βάλε χρόνια ελληνικής ιστορίας και ωομίζει ότι είναι καλός Ελληνας....και πατριώτης!!!!!

Τωρα μπορώ αυτον τον άνθρωπο να τον συνεφέρω;
ΟΧΙ δεν μπορώ...
Από την στιγμή που θεωρεί τον ελευθερωτή μας Κολοκοτρώνη έναν γραφικό βλάκα που είπε στον ξένο "εμείς σημαία έχουμε βασιλιά έχουμε και πρωτεύουσα" εννοώντας την σημαία του δικέφαλου, τον μαρμαρωμένο βασιλια και την Κωνσταντινούπολη....μπορείς να τον συνεφέρεις;

ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Ο τύπος εχει χασει πλέον καθε ελληνικότητα και ζει στον κόσμο του.......

Το κακό είναι ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι είναι τόσοι πολλοί σημερα που έχουν πλέον δική τους κυβέρνηση..... Μια κυβέρνηση Εφιαλτών.....
ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ

Γενικώς μου αρέσει να αφήνω τετοια σχόλια (όταν δεν ειναι αυτουσίως υβριστηκά) διότι παρακολουθούν το ιστολόγιό μας και πλήθος νέοι άνθρωποι (το λέω γιατί το γνωρίζω) που βγάζουν τα συμπεράσματά τους........

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.