Τελευταίες αναρτήσεις

22 Νοεμβρίου 2008

Μπράβο κ. Χριστόφια!!!

Η Κύπρος είναι ημικατεχόμενη . Οι τούρκοι έχουν εισβάλλει στο νησί , σκότωσαν , έκλεψαν , βίασαν , φυλάκισαν , βασάνισαν, εξαφάνισαν ανθρώπους !
Το μοναδικό κριτήριο γιά όλα αυτά ήταν ότι τα θύματά τους , ανήκαν στην Ελληνική φυλή .
Οι Έλληνες έπρεπε να εγκαταλείψουν το βόρειο μέρος της Κύπρου .
Έντεκα χρόνια μετά οι τούρκοι ανακήρυξαν το παράνομο κράτος της << τουρκικής δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου >>.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ελληνική νεολαία της Κύπρου βγήκε κατά χιλιάδες στους δρόμους των ελευθέρων πόλεων γιά να διαδηλώσει την εναντίωσή της στα εγκλήματα των τούρκων σε βάρος των Ελλήνων της Κύπρου .
Οι διαδηλώσεις των μαθητών και μαθητριών της Εθνικής Φωνής Ελληνόψυχων Νέων αλλά και του Εθνικού Μαθητικού Κινήματος ήταν πρωτοφανείς σε αριθμό , μαχητικότητα και ευπρέπεια .

Θα περίμενε λοιπόν κάποιος πως το επίσημο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα επικροτούσε τις ενέργειες των μαθητών .
Αυτό θα γινόταν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος που αντιμετώπιζε την βαρβαρότητα των γειτόνων του.

Στην Κύπρο όμως του κομμουνιστή Χριστόφια ποιά ήταν η συμπεριφορά του επισήμου κράτους προς τους αυριανούς πολίτες του;

Το κράτος έστειλε την κυπριακή αστυνομία γιά να κατευνάσει το αγωνιστικό φρόνημα της μαχόμενης νεολαίας .
Απειλές , φωτογραφήσεις μαθητών και μαθητριών από << μυστικούς αστυνομικούς >> στους δρόμους και στις πλατείες όπου γίνονταν οι διαδηλώσεις , τηλεφωνήματα και επισκέψεις στα σπίτια όσων είχαν << εντοπιστεί >> , ήταν στην ημερήσια διάταξη .
Οι ενέργειες αυτές εξόργισαν τον κόσμο . Αγανακτισμένοι γονείς καταφέρονταν σε βάρος του Υπουργού Δημοσίας Τάξης που έδωσε την εντολή να φωτογραφίζονται τα παιδιά τους σαν να ήταν σεσημασμένοι εγκληματίες .

Αλήθεια ο υπουργός κ. Χρυσοστομίδης αυτά διδάχθηκε στα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπου έκανε λαμπρές σπουδές ; Η φίμωση της αλήθειας και της μαχητικότητας προσθέτονται στους τίτλους σπουδών του.

Όλα αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην Κύπρο θα πρέπει να απασχολήσουν τους Ελλαδίτες βουλευτές . Ήδη στην Κύπρο ο πρόεδρος του Ευρωπα΄ί΄κού Κόμματος κ. Συλλούρης έφερε το θέμα στην βουλή διότι και στην εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος του , εντοπίστηκε φωτογράφος της αστυνομίας.

Στις δικές μας εκδηλώσεις υπήρχαν πολλοί περισσότεροι .

Οι εχθρικές αυτές ενέργειες θυμίζουν εκείνες των Βρεττανών αστυνομικών ,επί αγγλοκρατίας ,σε βάρος των Ελλήνων μαθητών της εποχής εκείνης .

Τότε βέβαια ακολούθησε η επανάσταση της Ε.Ο.Κ.Α. και απελευθερώθηκε ο τόπος μας!!"

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ

απο το troktiko.grShare

1 σχόλιο:

Giota είπε...

κριμα ειχα αλλη γνωμη για τον Χριστοφια... αλλα τα παιδια αυτα γεννηθηκαν σε μια σκαλωμενη πατριδα και πολυ καλα κανουν και διαμαρτυρωνται!!! μπραβο τους!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.