Η ΝΙΚΗ στο πλευρό μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών – Η Πολιτεία να μην επιτρέψει προβοκάτσιες και δράση μπαχαλάκηδων
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί σε κινητοποιήσεις, διεκδικώντας μια καλύτερη Παιδεία, ένα καλύτερο μέλλον για τα ελληνόπουλα και μια αξιοπρεπή ζωή για τους δασκάλους τους.
Οι «εγκέφαλοι» στο Μαξίμου, με μπροστάρισσα τη Σοφία Ζαχαράκη, συνεχίζουν τα ιδεολογικά πειράματα στα παιδιά μας, μετατρέποντας τα σχολικά βιβλία σε εργαλεία επιβολής μιας νέας αντίληψης για την ελληνική οικογένεια, προσκυνώντας και υπακούοντας τυφλά τη woke ατζέντα.
Όραμα της ΝΙΚΗΣ είναι η ελληνική Παιδεία να επιστρέψει άμεσα στις ζωογόνες ρίζες της, στις διαχρονικές αξίες της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, στην αληθινή ιστορική μνήμη και στο εθνικό μας φρόνημα.
Η ΝΙΚΗ στέκεται στο πλευρό των νιάτων της Ελλάδας και των δασκάλων τους και εφιστά την προσοχή ώστε ο τίμιος αγώνας τους να μην μετατραπεί σε πεδίο προβοκάτσιας και δράσης μπαχαλάκηδων.
Ζητάμε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης και την Ελληνική Αστυνομία να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιφρουρησουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις μαθητών και φοιτητών και να απομονώσουν τους δράστες έκνομων πράξεων.
Για το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, το σύνθημα «Παιδεία και Παιδιά» αποτελεί αρχέγονο προσκλητήριο αγώνα για να αναστηθεί η πατρίδα μας στα δύσκολα χρόνια που ζούμε.
Άμεση απάντηση στο τουρκολιβυκό μνημόνιο η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.
Μια εθνική ήττα ολοκληρώθηκε και ένα επιπλέον εμπόδιο ορθώνεται μπροστά στις εθνικές επιδιώξεις, με την υπογραφή και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Βεγγάζης του τουρκολυβικού ψεύτομνημονίου.
Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τη βαθιά τουρκική διείσδυση και στις δύο πλευρές της αφρικανικής χώρας και προαναγγέλλει τον ρόλο που θα παίξει η Άγκυρα στην επόμενη μέρα της Λιβύης.
Είναι το αποτέλεσμα της συντονισμένης δράσης του υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και του επικεφαλής της ΜΙΤ Ιμπραήμ Καλίν.
Την ίδια ώρα, το ελληνικό ΥΠΕΞ παρακολουθεί τις εξελίξεις ανήμπορο να αντιδράσει, με τον υπουργό Γ. Γεραπετρίτη να έχει παρασύρει και τον ελληνικό λαό στον εφησυχασμό του, με τους ισχυρισμούς του περί συνεννόησης και ικανοποιητικών σχέσεων με την πλευρά της ανατολικής Λιβύης.
Οι καιροί ου μενετοί. Χρειάζεται άμεση αντίδραση από πλευράς Αθηνών με ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμμάχων μας στην περιοχή, με εκ νέου διεθνοποίηση του ζητήματος και έμφαση στην πλήρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και, βέβαια, με άμεση ανακήρυξη της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ, μια πάγια εθνική θέση που στηρίζει η ΝΙΚΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.