Είδα στην ιστοσελίδα μου σχετικό δημοσίευμα ότι υποχρεώσατε κάποιον προκειμένου να αποκτήσει ιστοσελίδα στο FACE BOOK να δεχθεί, είτε να γίνει Συνδρομητής επί πληρωμή, είτε να παραχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα στις διαφημίσεις για να έχει δωρεάν ιστοσελίδα.
Αν αυτός ο όρος ισχύει για τον υποφαινόμενο, σας δηλώνω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά να χρησιμοποιήσω το όνομα μου σαν διαφημιστής.
Προτιμώ να βγω με τηλεβόα και να δίνω τα μηνύματα από το να χρησιμοποιηθεί το όνομα μου για τις διαφημίσεις σας
Τούτο ισχύει από τώρα εκτός και αλλάξετε τον όρο.
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων
Υποστράτηγος ε.α Συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.