από το κανάλι Κοσμάς Καραΐσκος
ΣΧΟΛΙΟ
Τα όσα λέει ο πάτερ Χριστόδουλος στο ότι υπήρχαν και άλλα θύματα στα Τέμπη πλην των 57 επιβεβαιώνονται και από έναν αυτόπτη μάρτυρα και τραυματία του δυστυχήματος...
Τρομακτική αποκάλυψη: “Πέντε λεπτά πριν το μοιραίο πήγα στο βαγόνι 2, θα σας πω τι είδα σ’ εκείνο το βαγόνι εκείνη την ώρα”
“Σε εκείνο το βαγόνι, εκείνη την ώρα. είδα τουλάχιστον 15 – 20 νέα παιδιά από Ασιατικές χώρες” αποκαλύπτει ο Γιάννης Ευθυμιάδης.
Σε πρωινή εκπομπή παραχώρησε δηλώσεις, την Πέμπτη, ο Γιάννης Ευθυμιάδης, επιβάτης του έκτου βαγονιού στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Ευθυμιάδης περιέγραψε με λεπτομέρειες τόσο την στιγμή της σύγκρουσης όπως την έζησε ο ίδιος, ενώ έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη για το βαγόνι δύο.
Ειδικότερα, ο Γιάννης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Λέω ότι ήμουν κάτι παραπάνω από τυχερός γιατί πέντε λεπτά πριν γίνει το μοιραίο, πήγα στο βαγόνι δύο, πήρα έναν καφέ και ένα νερό και έψαχνα να καθίσω. Δεν βρήκα θέση γιατί το βαγόνι ήταν γεμάτο με νέα παιδιά, που κάθονταν σε όλα τα τραπέζια και δεν ήταν 57 οι άνθρωποι που χάθηκαν αλλά παραπάνω γιατί θα σας πω κάτι. Σε εκείνο το βαγόνι, εκείνη την ώρα. είδα τουλάχιστον 15 – 20 νέα παιδιά από Ασιατικές χώρες, Σύριους».
«Εκείνη την ώρα πήγα να φορέσω τα γυαλιά μου, για να δω κάτι στο τηλέφωνο και το γυαλί μπήκε στο μάτι μου το δεξί. Ένιωσα να βγαίνει το μάτι μου. Με πέταξε επάνω ψηλά, χτύπησα πάνω στον ουρανό του βαγονιού, με πέταξε κάτω και για 2 – 3 λεπτά δεν ήξερα τι συμβαίνει. Όταν συνήλθα και είδα ανθρώπους σκορπισμένους μέσα στο βαγόνι, με σπασμένα χέρια, με αίματα στο πρόσωπο, κάτω από τα καθίσματα και όλα αυτά τα οποία δεν είπε κανείς μέχρι τώρα».
«Η μόνη επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους της τραγωδίας ήταν να με πάρουν τηλέφωνο, μετά από λίγες μέρες, να μου ζητήσουν τον αριθμό του λογαριασμού για να μου πιστώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου. Το διανοείστε αυτό; Να τους δώσω 10 φορές την αποζημίωση που μου έδωσαν αλλά να φέρουν αυτές τις ζωές πίσω» είπε ο Γιάννης Ευθυμιάδης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.