ΓΙΑ σχεδόν ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ (μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2025) θα προβάλλονται σε δημόσια θέα τα άθλια βλάσφημα τερατουργήματα ενός Χριστόφορου Κατσαδιώτη και θα χλευάζονται χυδαία τα πιο ιερά πρόσωπα και σύμβολα της Ορθοδοξίας, η Παναγία, ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Χριστόφορος, ο Τίμιος Σταυρός, οι Αρχάγγελοι, η Σταύρωση κλπ.
Με μια απλή περιήγηση στο facebook του «καλλιτέχνη» αντικρίσαμε ατελείωτες βλαστήμιες. Πραγματικά ατελείωτες.
Το κόμπλεξ και το μίσος του εναντίον οτιδήποτε θυμίζει ορθοδοξία, είναι απύθμενο.
Ο Άγιος Χριστοφόρος κρατάει πινέλο και έχει στην τσέπη πιρούνι:
Η «Σταύρωση» αποκαλείται «Ερνέστο Τσε Γκεβάρα»:
Ο Άγιος Γεώργιος με προσωπείο διαβόλου να σκοτώνει μια πεταλούδα ...
Η Παναγία μας κρατώντας τον σταυρωμένο, με ειρωνικά σχόλια:
Στην παρακάτω φωτογραφία, ρίχνουν τους ορθόδοξους ιερείς στο γκρεμό.
Αλλά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν το θεωρεί αυτό ρατσιστικό. Δεν το θεωρεί κίνδυνο για διάπραξη εγκλήματος με βάση τη θρησκεία.
Αυτό είναι «χιούμορ».
Αν όμως αντί για παπάδες κάποιος πατούσε στο γκρεμό λαθρομετανάστες;
Τότε θα ήταν ρατσιστικό ε;
Τότε θα συλλαμβανόταν άμεσα ο «καλλιτέχνης» και θα «κατέβαζαν» άμεσα και το προφίλ του.
Όπως βλέπετε όμως το προφίλ Christophoros Katsadiotis παρά το ατελείωτο ρατσιστικό πογκρόμ του, δεν έχει κανένα θέμα.
Από το προφίλ ενός «καλλιτέχνη», δεν θα μπορούσε να λείπει η σημαία των ομοφυλοφίλων, ούτε το Αλφάδι.
Ο λαμπρός «καλλιτέχνης» εκφράζει την χαρά του με άφθονες καρδούλες, βλέποντας «μπάτσους» να καίγονται από μολότοφ:
και περηφανεύεται που τα έργα του εκτίθενται στη «Βασιλίσσης Σοφίας-Εθνική Πινακοθήκη».
Πλήρωνε Ελληνικέ λαέ ... Η Κατάντια της Ελλάδος σε όλο της το μεγαλείο.
Ακολουθούν ένα σωρό «καλλιτεχνικές» εμπνεύσεις με τον Τίμιο Σταυρό σε χυδαίο φόντο (πάνω σε τσόντες δηλαδή).
Ναι, το να βάζεις τον Τίμιο Σταυρό πάνω σε τσόντα είναι «τέχνη».
Δεν το ξέρετε; Δείτε:
Και το να ξαναβάζει τον Τίμιο Σταυρό σε άλλη τσόντα, είναι κι αυτό «τέχνη»:
Και σε ακόμη μία τσόντα πάλι «τέχνη»:
Και πάνω στο γυμνό γυναικείο σώμα, «τέχνη» κι αυτό:
Ο ορισμός της «δημιουργικότητας»!
«Ταλέντο» μεγάλο ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης. «Έμπνευση» ... όχι αστεία.
Και ο σχηματισμός του Σταυρού με καφάσια από μπύρες, αυτό κι αν είναι τέχνη:
και πάνω σε πλακέτα για να προσβάλει τα «ηλεκτρικά πρόβατα»
και οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ στην άθλια αυτή αναπαράσταση (φοβερή «τέχνη» ε;):
Όπως διαβάζουμε εδώ, ενώ αποφοίτησε από την Σχολή Καλών Τεχνών το 2014 (δεν αναφέρεται πουθενά κατοχή άλλου πτυχίου) 3 χρόνια αφού πήρε το πτυχίο του, το 2017, υπήρξε υποψήφιος για τη «θέση καθηγητή» στη «βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή στον Τομέα Χαρακτικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ.»!!!
Παιδέψου εσύ να κάνεις μεταπτυχιακό και δεύτερο μεταπτυχιακό και διδακτορικό, ένα σωρό χρόνια, και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και να ακολουθήσεις με τη σειρά μία μία τις βαθμίδες (λέκτορας, επίκουρος, αναπληρωτής κλπ). Αυτός με τη μία παραλίγο να γίνει «αναπληρωτής καθηγητής»!!!
Ούτε μεταπτυχιακά ούτε διδακτορικά ούτε τίποτε!!!
Ένας ακόμη χυδαίος βλάσφημος για καριέρα στο «Ελληνικό» Πανεπιστήμιο ...
Την απαράδεκτη απόφαση να παρουσιαστούν βλάσφημα έργα του Χριστόφορου Κατσαδιώτη στην Εθνική Πινακοθήκη (χώρο που επισκέπτονται καθημερινά αρκετά δημόσια σχολεία), κατήγγειλε με ερώτησή του στη Βουλή ο μαχητής βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαδόπουλος (κόμμα ΝΙΚΗ).
Καμαρώστε και την απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού (εδώ):
«Το Υπουργείο Πολιτισμού, δρώντας πάντοτε με γνώμονα την προστασία της εν γένει πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς της χώρας, ουδέποτε προβαίνει σε ενέργειες λογοκρισίας».
Την παραπάνω απάντηση έδωσε η Υπουργός Λίνα Μενδώνη (κάποτε του ΠΑΣΟΚ, τώρα της ΝΔ) στην ερώτηση του Βουλευτή.
Αν χλευαζόταν όμως ο Μωάμεθ; Θα άφηνε τα έργα στην Εθνική Πινακοθήκη;
Ή θα τα εξαφάνιζαν ζητώντας συγνώμη που προσεβλήθησαν οι μωαμεθανοί «συμπολίτες» μας;
Τι στο καλό, τόσοι αριστεριστές «καλλιτέχνες», κανείς δεν είχε ποτέ έμπνευση να χλευάσει το Ισλάμ;
τους Εβραίους;
άλλες θρησκείες; Κανείς;
Ποιος θα σταματήσει αυτή την ξεφτίλα;
Νεότερη ενημέρωση 10-03-2025
Μπήκε
στην Εθνική Πινακοθήκη ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ Παπαδόπουλος και τα
κατέβασε με το ζόρι το βλάσφημα έργα... Συνελήφθει παρανόμως.
Περισσότερα ΕΔΩ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.