Σελίδες

1 Οκτωβρίου 2024

Ομιλία του Αγγελου Καραγεώργου στο MILOS CLUB 29/9: ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑZΛ

Μήνυμα Αγγελου Καραγεώργου:
 
Στη χτεσινή ομιλία που διοργάνωσε η Ομάδα Ελεύθεροι Πολίτες μαζί με το Κίνημα World Freedom Alliance εξήγησα πώς ο μέσος άνθρωπος που νομίζει ότι ενημερώνεται και έχει επίγνωση του τι συμβαίνει, στην πραγματικότητα έρχεται εν αγνοία του αντιμέτωπος με επιστήμη υψίστου διαμετρήματος και γενιές ανθρώπων με ασύλληπτα budgets που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά να χειριστούν τη σκέψη του. Επί παραδείγματι το Ινστιτούτο Τάβιστοκ που από το 1947 διεξάγει μελέτες συνδυασμού ψυχιατρικής και κοινωνικής μηχανικής αναπτύσσσοντας τη θεωρία συστημάτων που αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους σαν σκύλους του Pavlov γνωρίζοντας ποιά καμπανάκια πρέπει να τους χτυπήσει για να αρχίσουν να ξερογλείφονται αποδεχόμενοι αυτά που το αφεντικό θέλει να τους κάνει να δεχτούν. Έτσι τους εκπαιδεύει να παραμένουν άβουλα όντα με ελεύθερη βούληση στον πάγο και εν τέλει αδαείς για τις Θεικές δυνάμεις που δρουν μέσα μας ώστε να απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από την αρμονία του Χριστού.
 
Η Ομιλία στον Ιστότοπο: https://angelokarageorgos.gr/milos-club-29-9-ta-allilendeta-... 
Η Ομιλία στο Rumble: https://rumble.com/v5gwnrf–milos-club-299-.html 
Η Ομιλία στο Bitchute: https://old.bitchute.com/video/XrQOpoW99QKd/ 
 
Επίσης οι νέες μεταφράσεις από το Φόρουμ του Κισινάου (πατάς εκεί που είναι υπογραμμισμένο):
 
Tessa Lena: Αντίσταση στον Τρανσανθρωπισμό Καλλιτέχνης και Συγγραφέας 
 
Και όπως έχουμε πει όλες οι εξαίρετες μεταφρασμένες ομιλίες (ως τώρα 20) είναι εδώ: https://angelokarageorgos.gr/diethnes-foroym-kisinaoy-maios-... 
 
Άγγελος Καραγεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.