Σελίδες

10 Οκτωβρίου 2024

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Έχω γράψει και ξαναγράψει για την Ρόδο μας, την ναυαρχίδα του τουρισμού, που ενώ έπρεπε οι διοικούντες να την έχουν ως κόρην οφθαλμού και να την αναβαθμίζουν, αντιθέτως βλέπουμε να την υποβαθμίζουν και να την μετατρέπουν σε τριτοκοσμική επαρχία, ισλαμιστικής οσμής. Πότε στο πάρκο του Θέρμαι, πότε στο κηπούλι των ΕΛΤΑ, πότε στην είσοδο των Αστυνομικών Δ/νσεων, αράζουν άνετοι οι λάθρα εισερχόμενοι στο νησί μας με την βοήθεια των διακινητών, των ΜΚΟ και με την ακατανόητη ανοχή ή "υποδοχή" των κρατικών οργάνων. 
 
Σήμερα λοιπόν Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (πρ. Νομαρχία Δωδ/σου) δεκάδες "επενδυτές" ή "ασυνόδευτα ανήλικα" όλοι αρσενικοί 20-30 ετών είχαν στρώσει χαρτόκουτα καθ' όλον το μήκος της τοξωτής αυλής και αναπαύοντο ή έτρωγαν ή μιλούσαν στα smart phones τους. Κι είπα: Αυτό δέν είναι εικόνα του πλέον τουριστικού προορισμού της Ελλάδος. Αυτό είναι χάλι! Κατάντια! Αίσχος ! Όνειδος! Ντροπή!! Απαράδεκτη κατάσταση! 
 
Πού είναι η εφαρμογή των Νόμων και του Συντάγματος; Τι λένε; Λένε πως "Πας μη εισερχόμενος νομίμως εις την χώραν (ήτοι με αίτηση σε προξενικές αρχές μας ή Πρεσβείες μας στο Εξωτερικό) και με επίσημα έγγραφα (διαβατήρια), συλλαμβάνεται, κρατείται ως την δίκη του και απελαύνεται από την Ελλάδα στην χώρα καταγωγής του". Γιατί δεν το εφαρμόζουν οι Αρχές μας; Παρανομούν; Ναι! Παρανομούν! Και Κυβέρνηση (Σύριζα πριν, ΝΔ τώρα) και Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κι αν βρεθεί ομάδα ανθρώπων να τους κάτσει στο σκαμνί, ευχαρίστως θα πάω ως μάρτυς Κατηγορίας των. Τα περί " προσφύγων και ταλαιπώρων ανθρώπων" από εμπόλεμες περιοχές είναι παραμύθι που δεν έχει δράκο! Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες κατά την έννοια του ΟΗΕ. Είναι αρσενικοί ισλαμιστές-τζιχαντιστές που ήρθαν και έρχονται κατά ορδάς από τα βάθη της Ασίας και Αφρικής με συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους, που δεν είναι άλλοι από την ειρηνική κατάληψη της Ελλάδος και εν συνεχεία της Ευρώπης και για επιβολή του Ισλάμ και της Σαρίας. Κρούω τον κώδωνα κινδύνου χρόνια τώρα και λυπούμαι που οι Αρχές κωφεύουν ή μας χαρακτηρίζουν ακραίους και ρατσιστές. Δεν το καταλαβαίνουν ότι με το να ακούουν τις προσταγές της ΕΕ και των ΜΚΟ, υπονομεύουν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας; Τι κρίμα αλήθεια, προτού περάσει 1 αιώνας από την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους και το Ισλάμ, να το φέρνουμε ξανά πίσω, από το παράθυρό μας!!;; Εμείς οι ίδιοι. Κρίμα! 
 
Και αν ακόμα έρχονται από την Μ.Ανατολή που γίνεται σκληρός αλήθεια πόλεμος, γιατί δεν κάθισαν να υπερασπισθούν τον τόπο τους, να πολεμήσουν για την πατρίδα τους; Αλλά είπαμε. Μας βρήκαν μαλακούς και ηλίθιους κι έρχονται για να λειτουργήσουν ως 5η φάλαγγα στα μετώπισθέν μας, ως εκτελεστικά όργανα του σουλτάνου σε μία οσονούπω σύγκρουσή μας με την Τουρκία. Πριν 1 χρόνο, στις 9 Σεπτ.2023, έστειλα 4σέλιδη επιστολή στον τ.Υφυπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά, με κοινοποίησή της προς Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, Υπουργόν Εθν. Αμύνης κ. Νικ. Δένδια και προς τα ΜΜΕ με αναλυτικές θέσεις επί του εν λόγω θέματος και ουδείς εξ αυτών συνεκινήθη. Αντιλαμβάνεσθε πού θα κατέληξε η επιστολή μου. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα (όπως στην Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Γαλλία) και θα τα πούμε μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.