Σελίδες

7 Οκτωβρίου 2024

Υπουργός Εξωτερικών ή Υπουργός Μειοδοσίας;

Δελτίο Τύπου 07.10.2024
Υπουργός Εξωτερικών ή Υπουργός Μειοδοσίας;
 
Ο Υπουργός Εξωτερικών σε μία συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ προέβη σε μία αδιανόητη δήλωση, λέγοντας ότι δεν τον πειράζει να χαρακτηρισθεί και μειοδότης στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων, εάν είναι να έχουμε μία ήρεμη γειτονιά.
 
Η προδοσία δεν είναι ποτέ δυνατόν να προσφέρει κάτι καλό στην πατρίδα. Στην ιστορία μας οι μειοδότες ταυτίζονται πάντοτε με τους Εφιάλτες.
 
Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει καταλάβει καθόλου τον τρόπο που ενεργούν οι Τούρκοι. Κάθε παραχώρηση σε αυτούς είναι αφορμή για νέες διεκδικήσεις. Εκτός και εάν πρέπει να τους χαρίσουμε και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που, όπως λένε, από λάθος δόθηκαν στην Ελλάδα.
 
Η ΝΙΚΗ θα αγωνισθεί να αποτρέψει κάθε εθνική μειοδοσία και καλεί όλους τους Έλληνες αλλά και τους Βουλευτές να αντισταθούν σε αυτά που διαφαίνεται ότι έχουν προαποφασισθεί σε μυστικές συνεδριάσεις. 
 
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.