Σελίδες

27 Οκτωβρίου 2024

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΦΕΝΑΚΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ

 

από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Kι αφού οι λαθρέμποροι ελπίδων συγκεντρώθηκαν στο Καζάν της Ρωσίας να παίξουν πάλι τους ρόλους των ηγετών που μάλιστα αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση, μια μέρα πριν ολοκληρωθεί η βότκα που είχαν διαταχθεί να απολαύσουν παρουσίασαν τη διακήρυξη (τους) μην κρατώντας έτσι ούτε τα προσχήματα και χρησιμοποιώντας μια γλώσσα που όπως πάντα έδειχνε την πλήρη αφοσίωση στο βασικό όργανο της παγκοσμιοποίησης, τον ΟΗΕ και τις υποοργανώσεις του όπως ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ, η βιώσιμη ανάπτυξη κλπ γι’αυτό και δεν διέφερε σε τίποτα από τους υποτιθέμενους αντιπάλους δυτικούς οπότε και εισέπραξαν τις ευλογίες του προέδρου Γκουτιέρεζ που έλαμπε με τη φυσική του παρουσία. Έτσι όσο πιθανό είναι να φτιάξουν μια παγκόσμια τάξη δίκαιη οι Κινέζοι και οι Σαουδάραβες με τους Ρώσους ειδικά μέσα από τον ΟΗΕ μάλλον πιο πιθανό είναι να μετατρέψουν ένα βόθρο σε μπανιέρα.
 
Να μην αγνοούμε επίσης πως η Ρωσία παρέμεινε ασφαλής κατά τη διάρκεια της πανδημίας επειδή είχε προμηθευτεί τεστς που τους είχε στείλει ο Τραμπ που μάλλον φαίνεται πως το αφεντικό τον έχει επιλέξει για πρόεδρο και τις προάλλες φόρεσε το κιπά του και πήγε να συμπροσευχηθεί στον τάφο του Ραβίνου Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας τους… Εν παραλλήλω ο σύμμαχος του Έλον Μάσκ παρουσίασε τα αυτόνομα ρομποτς του που είναι έτοιμα για να μπουν σε κάθε σπίτι και να βοηθήσουν σε κάθε είδους δουλειές όπως και τα αυτόνομα οχήματα που αναμένεται να κάνουν τις ζωές μας πολύ ευκολότερες, επίσης. 
 
Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της πολυπόθητης ευκολίας και απλούστευσης ετοιμαζόμαστε στην Ελλάδα για τον μοναδικό αριθμό κάθε ανθρώπου ως το τέλος του χρόνου που θα ενσωματωθεί στις νέες ταυτότητες και θα είναι απαραίτητος στις έξυπνες πόλεις για τις οποίες εκπαιδεύουν όλο και πιο πολύ τα νέα παιδιά. Βεβαια δεν είναι μόνο αυτές οι απαραίτητες γνώσεις της νέας εποχής αλλά και οι μέθοδοι σεξουαλικής ανωμαλοποίησης που πλέον μπαίνουν υποχρεωτικά στα σχολεία και αναμένεται να πάρουν τη μερίδα του λέοντος στην εκπαίδευση μιας και οι οδηγίες προς εκπαιδευτικούς είναι ουκ ολίγες. Βεβαια δεν είναι μόνο οι σχέσεις μεταξύ των 1500 φύλων αλλά και μεταξύ των 1500 φυλών που υπάρχουν στην Ελλάδα κάτι που φαίνεται όμως πως διαπρέπει η υφυπουργός λαθρομετανάστευσης Βούλτεψη η οποία μάλλον θα έχει μετανιώσει από τότε που κατηγορούσε δημόσια τους συριζιώτες για μπίζνα στο συγκεκριμένο κομμάτι. 
 
Και βέβαια από τη μια δεν θα εκλείπει η ασφάλεια στην νέα πολυπολική εποχή μιας και τα κράτη και οι εταιρίες για το καλό μας θα χρησιμοποιούν επίσημα ολα τα νέα υπερσυστήματα βιομετρικής παρακολούθησης πολιτών ακόμα και προληπτικά με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, από την άλλη η τελευταία αναπτύσσεται σε ένα πολύ καλό σύντροφο για να καλύψει τη μοναξιά των σύγχρονων ανθρώπων. Έτσι μέσα σε όλη αυτή τη βόλεψη εμείς απαντάμε με ξεβόλεμα και κόπο σωματικό και πνευματικό γιατί αναγνωρίζουμε πως οι προκλήσεις και οι δυσκολίες φτιάχτηκαν από τον Θεό για να μας δυναμώνουν ενώ οι απειλές για να μας κρατούν σε εγρήγορση γι’ αυτό και η οδός είναι τεθλιμμένη αλλά η δικαίωση αιώνια λυτρωτική.
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ
 
Δείτε ένα σύντομο βίντεο για την νέα εκπομπή ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.