Σελίδες

11 Οκτωβρίου 2024

Χρη λέγειν τα καίρια...

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
 
Τελικά η "πατριωτική δεξιά" στην Ελλάδα αποτελείται αποκλειστικά από σιωνιστές, που ψάχνουν την ευκαιρία να κοροϊδέψουν τον κόσμο και προβαλλόμενοι μέσα από τα σιωνιστικά ΜΜΕ να εκλεγούν με τα ψηφοδέλτια των "πατριωτικών" και "δεξιών" κομμάτων.... καμία ντροπή... επειδή ακριβώς καμία δουλειά δεν είναι ντροπή κατ' αυτούς... και μόνον βιοποριστικά αντιμετωπίζουν τον "πατριωτισμό" τους... ρε σιωνιστές "πατριώτες" και ο Λίβανος κυβερνάται από τρομοκράτες ισλαμιστές; Πράγματι, τα σιωνιστικά ΜΜΕ αυτήν την εικόνα προσπαθούν να καλλιεργήσουν, αλλά οι περισσότεροι "πατριώτες" υποστηρικτές του Ισραήλ γνωρίζουν καλά ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι... αλλά εκεί... παρότι ο Λίβανος είναι ένα κράτος με δυτικού τύπου ανεξίθρησκη διακυβέρνηση.... παρότι ο τελευταίος πρόεδρος της χώρας (εδώ και δύο σχεδόν χρόνια η θέση παραμένει κενή λόγω εσωτερικής πολιτικής κρίσης) ήταν μαρωνίτης, δηλαδή μέλος μίας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ αίρεσης, εκεί οι σιωνιστές του "ελληνικού πατριωτικού χώρου" στηρίζουν αναφανδόν την επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο... παρότι στον Λίβανο εκλέγει βουλευτές και το ΡΩΜΑΙΚΟ κόμμα, το κόμμα δηλαδή των Ελληνορθοδόξων (με τους περισσότερους βέβαια σήμερα να έχουν αραβοφωνήσει αλλά και δύο περίπου χιλιάδες ακόμη να μιλούν και τα ελληνικά), οι "Έλληνες πατριώτες" προσκυνόντας τον σιωνισμό στηρίζουν την επίθεση του Ισραήλ σε αυτήν την χώρα.... ακόμη και ομάδες, που πριν από μερικά χρόνια προέβαλαν εδώ τον πρόεδρο του Ρωμαίικου Κόμματος του Λιβάνου με έμβλημα τον δικέφαλο αετό έχουν σήμερα βγάλει τον σκασμό... τον ξεχάσατε τον Δημήτρη Ελ Χούρι ρε ξεφτίλες; Το 2014 όχι μόνον οι ψευτορθόδοξοι, που τον πρόβαλαν, αλλά και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ακόμη φιλοξενούσε συνέντευξή του για την φρίκη που προκαλούσουν τότε οι τζιχαντιστές.... για τους σιωνιστές δεν θα τον ρωτήσει κανείς; Αυτός και οι υπόλοιποι Ελληνορθόδοξοι του Λιβάνου δεν κινδυνεύουν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς; Μόνον αναγούλα πλέον προκαλεί εν συνόλω ο εκφραζόμενος από κόμματα πατριωτικός χώρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.