Σελίδες

18 Οκτωβρίου 2024

ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ "ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ" ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΟΥΚΑ

ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ - Μόλις τελείωσε ο Εσπερινός του εορτάζοντος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΟΥΚΑ στο μέρος της Ευρώπης που τον υποδέχτηκε για πρώτη φορά ΚΑΙ λίγα μέτρα πιο εκεί ξεκίνησε η προβολή της ταινίας «Αδέσποτα Κορμιά».....
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ;
 
Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ή τα «Αδέσποτα Κορμιά»; 
διαβάζουμε 
«Αδέσποτα Κορμιά»: Προβολή του ντοκιμαντέρ στην Καβάλα με διαμαρτυρίες και Αστυνομία στο Αντιγόνη Βαλάκου [βίντεο]
«Τι πάτε να δείτε, ξεφτίλες»: Γιουχαΐσματα και φωνές κατά όσων πήγαν να δουν το ντοκιμαντέρ
 
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
 
Αναμφισβήτητα ο Λουκάς υπήρξε όχι μόνο ο απλός συνοδός και προσωπικός γιατρός του Αποστόλου Παύλου, αλλά παράγοντας που συνέβαλε ενεργά και επέδρασε αποφασιστικά και με ιδιάζοντα ευεργετικό τρόπο, στην επιτυχία του χριστιανικού κηρύγματος σε ολόκληρο τον εθνικό κόσμο. Και αυτό, γιατί ο Λουκάς, λόγω των προσωπικών του γνωριμιών, χάρις στο ιατρικό του επάγγελμα, άνοιγε κατά τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο όλες τις πύλες και τις οδούς, για την ευκολότερη και πιο πειστική διάδοση του ευαγγελικού κηρύγματος μεταξύ όλων των κοινωνικών στρωμάτων και τάξεων του λαού.Παρακολουθεί τον Παύλο με ενθουσιασμό και αυτοθυσία σε πολλά μέρη από τις επόμενες περίφημες αποστολικές περιοδείες του. Συγκεκριμένα κατά την δεύτερη αποστολική πορεία ακολούθησε τον Παύλο από την Τρωάδα της Μικρ. Ασίας στους Φιλίππους της Μακεδονίας. Κατά την τρίτη πορεία, τον ακολούθησε από τους Φιλίππους έως τα Ιεροσόλυμα και από την Καισαρεία της Παλαιστίνης μέχρι την Ρώμη. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
 
ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
 
ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ "ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ" ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ;
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΣΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ. 
 
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ - ΓΡΑΦΙΚΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΑΡΚΩΘΗΚΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ; 
 
Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ή τα «Αδέσποτα Κορμιά»; 
 
Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ; 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ; 
ή ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ που έρχεται ακάθεκτος;
 
ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ... 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.