Σελίδες

16 Οκτωβρίου 2024

Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την πολιτική σε πωλητική

Δελτίο Τύπου 16.10.2024
Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την πολιτική σε πωλητική
 
Δηλώσεις έξω από τον Καθεδρικό Ι. Ναό της Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη έκανε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός αμέσως μετά τη δοξολογία που έγινε με αφορμή την επέτειο της 112ης επετείου για την απελευθέρωση της πόλης.
 
«Τότε είχαμε στιβαρούς και μεγάλους ηγέτες, σήμερα έχουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο οποίος έχει μετατρέψει την πολιτική σε πωλητική», είπε και πρόσθεσε: «Ο λαός μας είναι βυθισμένος στα μνημόνια, η πατρίδα μας έχει γεμίσει λαθρομετανάστες και τα παιδιά του έχουν φύγει στο εξωτερικό. Αν δεν αποτινάξουμε τα σάβανα που λέγονται πολιτικοί δεν πρόκειται να αναπνεύσει η πατρίδα μας. Το μήνυμα που πρέπει να στέλνει πάντοτε η χώρα μας με τους Τούρκους είναι "Μολών λαβέ"».
 
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.