Σελίδες

23 Οκτωβρίου 2024

Μ.Χρυσοχοΐδης: ««Δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα από την πρεσβεία και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, ότι πρέπει να βγάλουμε όλοι νέες ταυτότητες»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (21/10), αναφέρθηκε και στις νέες ταυτότητες τονίζοντας πώς «με πιέζει καθημερινά η αμερικανική πρεσβεία ότι πρέπει να τις βγάλουμε όλοι».
 
Συγκεκριμένα ανέφερε: 
«Μας πιέζουν οι Αμερικάνοι, δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα από την πρεσβεία και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να βγάλουμε όλοι οι Έλληνες ταυτότητα, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο χωρίς κανένα πρόβλημα ασφάλειας εγγράφου. Έχουμε ένα πολύ καλό διαβατήριο πρέπει να έχουμε και μία καλή ταυτότητα».
 
“Με πιέζει καθημερινά η αμερικανική πρεσβεία ότι πρέπει να βγάλουμε όλοι νέες ταυτότητες”. Μιχάλης Χρυσοχοιδης τώρα στο Σκαι στο πλαίσιο προτροπής προς τους πολίτες να αλλάξουν την παλιά τους ταυτότητα.
(Αλιεύθηκε από το Φέισμπουκ)
— Nikos Sarantakos (@nikosarantakos) October 21, 2024
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Στις ΗΠΑ για να πας χρειάζεται απλά ένα σύγχρονο διαβατήριο....
Κι όσοι Ελληνες ταξιδεύουν έχουν σύγχρονα διαβατήρια...
Τώρα τι στα κομμάτια θέλουν τα αμερικανάκια να μας φακελώσουν όλους δεν το καταλαβαίνω.... ή μάλλον το καταλαβαίνω αν ανακατέψω στον προβληματισμό μυστικές λέσχες και στοές...
 
Δηλαδή τις ΗΠΑ επισκέπτονται κάθε χρόνο καμμιά 50.000 Ελληνες που έχουν συγγενείς ή κάποιοι ζάμπλουτοι που πάνε για τουρισμό... και εξαιτίας αυτών θέλουν τα αμερικανάκια να βγάλουμε νέες ταυτότητες 10 εκατομ. Ελληνες;
 
Σας φαίνεται κάπως περίεργο ή μπα;
Εκτός κι αν ο Χρυσοχοϊδης τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.