Σελίδες

4 Οκτωβρίου 2024

ΝΙΚΗ: Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και της χώρας

Δελτίο Τύπου 04.10.2024
Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και της χώρας  
 
Απαιτούμε από την Κυβέρνηση άμεση λήψη μέτρων (εδώ και τώρα) για την αποτροπή νέων μεταναστευτικών ροών, μετά τις πολεμικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ενώ τα στοιχεία του Υπουργείου έδειξαν αύξηση 99% κατά το πρώτο 7μηνο του 2024, σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2023.
 
Οι χλιαρές δηλώσεις του Πρωθυπουργού για «εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδοτικών εργαλείων» αλλά και του Υπουργού κ. Παναγιωτόπουλου (σε γλώσσα «γαλάζιου Σύριζα») με το «όπου υπάρχουν πόλεμοι, υπάρχουν και πρόσφυγες», αποτυπώνουν την έλλειψη αποφασιστικότητας στην υπεράσπιση της ασφάλειας της χώρας.
 
Χώρες, όπως η Γερμανία, προέταξαν το εθνικό τους συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών τους, έναντι διεθνών συμφωνιών και καλούν να «οχυρωθούν» τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελληνική Κυβέρνηση επιτρέπει ακόμα την «επέμβαση» και «διαχείριση» του μείζονος προβλήματος στις ύποπτες ΜΚΟ (του Σόρος) με αντίληψη «ανοικτών συνόρων».
 
Ο κίνδυνος αύξησης τρομοκρατικών χτυπημάτων εντός συνόρων, καθώς και η απειλή των ΧΟΥΘΙ για στοχοποίηση των ελληνικών εμπορικών πλοίων, είναι συνέπειες της επιλογής του Πρωθυπουργού, «περί σωστής πλευράς της ιστορίας».
 
Η ιστορία, όμως, γράφεται κάθε μέρα και οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να γίνουν οι αποδέκτες των συνεπειών, επιλογών που οδηγούν στο βραβείο του «Παγκόσμιου Πολίτη», αντίθετα πρέπει ο Πρωθυπουργός της χώρας να θωρακίσει την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη.
 
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.