Σελίδες

26 Οκτωβρίου 2024

ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Γράφει ο Δαναός 
 
Αν ψαχτείς λίγο με τα κοινά αντιλαμβάνεσαι μικρές ανώδυνες αντιφάσεις στην καθημερινότητα μας και εξαιρετικά επώδυνες τεράστιες αντιφάσεις κρυμμένες μέσα σε νόμους ή σε παραθυράκια μετά σαν συμπληρώματα και σε άλλα νομοσχέδια.
 
Θα μπω στο ""ψητό"" με ένα παράδειγμα.
Ας πούμε ότι στο διάβα της ζωής μας διαπληκτίζόμαστε με ή όχι με αγνώστους.
Η κόντρα φτάνει σε απειλές κατά της ζωής μας ή της οικογένειάς μας.
 
Υπάρχουν λογικοί που σε παρόρμηση απειλούν και τρελαμένοι χωρίς όρια.
Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες κινδύνων.
Σαν πολίτης σε κράτος δικαίου ....αναφέρεσαι στις αστυνομικές αρχές. 
Τι πιο σωστό και πιο ηθικό.
Γίνεται σύσταση αν βρεθεί, στον απειλούντα και η συμβουλή σε σένα αν διαπιστώσεις επίθεση να ενημερώσεις για την προστασία σου.
 
Πολύ πολύ σωστό ΑΛΛΑ αν ο μελλοντικός θύτης προσπαθήσει να μπει βιαίως στο σπίτι σου με τον όποιο τρόπο ...εσύ θα του πεις...περίμενε τηλεφωνώ στην αστυνομία;;;
Σε λίγα λεπτά ...λέμε τώρα...ΘΑ έρθει;;
Θα προσπαθήσεις να τον καλμάρεις να τσουγκρίσετε και κάνα ποτηράκι και να αγκαλιαστείτε χαρούμενοι;;;
Μήπως να κάνετε και κάποια συμφωνία μοιρασιάς;;
 
Διότι ο νόμος τον προστατεύει, αν εσύ προφτάσεις να αμυνθείς με τον όποιο τρόπο μπορέσεις και τον στείλεις από εκεί που ήρθε και θα πας φυλακή.
 
Αυτό όμως δεν ισχύει αν είσαι πρόσωπό δημόσιο αν είσαι πολιτικός αν είσαι μεγιστάνας οικονομικός.
Έχεις τους φύλακες έχεις τους μπράβους που θα κάνουν νομίμως την δουλειά τους.
 
Με λίγα λόγια αν δεν είσαι επώνυμος είσαι εγκληματίας και θα πληρώσεις γιατί τόλμησες και αμύνθηκες σκοτώνοντας ίσως τον απειλούντα, τον κακόμοιρο επενδυτή, τον ληστή που θα μπεί να σε κατσαβιδιάσει για μια ψωροσύνταξη και κάθε ροχάλα του πλανήτη, που για αυτόν η ζωή σου είναι μία μαχαιριά.
 
Οπότε εφόσον ο νόμος δεν μου δίνει το δικαίωμα ζωής με την δικαιολογία της τυχόν δικής μου παρανομίας, αυτοπροσδιορίζομαι δικαστής και λειτουργώ με την λογική προστασίας της ζωής μου και της οικογένειας μου, εάν παραβιαστεί με όποιο τρόπο μπορέσω. 
 
Έτσι και αλλιώς ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΟΜΙΚΑ.!!!
Αν υπάρχουν απλοί πολίτες που διαφωνούν καλώς αν όχι ...πολύ καλώς.
Αυτά φιλαράκια μου.
Καλά να είστε.
 
Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΚΟΡ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥ.

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΒΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΟΣΟΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλωσοριζω και παλι τον αγαπητο και αξιο συνεργατη του ιστολογιου σας που μετα απο ενα διαλλειμα επανηλθε δριμυτερος και οξυτερος οπως αρμοζει στο μεγαλο θεμα που θετει! Συμφωμω απολυτα με το πνευμα του αριρου του!Spy.Spy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ !
      ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

      Διαγραφή
  3. Α, εδώ δεν έχεις δίκαιο Γιώργη…
    Και οι εισβολείς έχουν δικαιώματα. Ντροπή σου που θέλεις να τους τα καταπατήσεις!!!
    Όταν έλθουν στο σπίτι σου να σε κλέψουν, να χαίρεσαι που ήλθε ένας υποψήφιος φίλος. Θα του δώσεις ό,τι έχεις και θα φύγει ευχαριστημένος, έτσι θα έχεις την χαρά να τον συναντήσεις πάλι!!!

    Μεγάλο και σημαντικό μέρος του Ποινικού Κώδικα άλλαξε επί Ψύριζα και ο Μητσοθάφτης δεν άλλαξε τίποτα διότι κατά βάθος συμφωνεί, αφού οι αλλαγές που έγιναν ήταν προς Νεοταξική κατεύθυνση. Αμφότεροι είναι ανθέλληνες. Κι εγώ θα βρισκόμουν στην φυλάκα τώρα αν εισέβαλαν κάποιοι στο σπίτι μου, από την αντίδρασή μου. Δεν έχω όπλο, αλλά μαχαίρια έχω και προέχει η προστασία της οικογενείας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΩΡΓΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ .... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ... ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΑΣΥΛΟ .....
    Ε! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ. ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΛΕΟΝ .....
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ...... ΑΣΥΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ .....
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ .... ΑΦΟΥ ΕΝ ΑΔΙΚΩ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ .... ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ .... ΦΛΥΤΖΑΝΙ .... ΜΠΑΜ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.... ΑΥΤΑ.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.