Σελίδες

8 Οκτωβρίου 2024

ΕΤΟΣ 2124... ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ "ΦΡΕΝΤΟ" ΚΑΤΑΚΟΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΗΣ "ΜΑΧΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΞΙΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

Γράφει ο Δαναός

 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.
 
.......ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.!!! 
ΠΑΜΕ!!!!....
 
Πραγματικά έχω θυμώσει με αυτό το ατάλαντο εξωγηινάκι, που μου έκανε δήθεν τον πρωτάρη και μετά μου κατέστρεψε όλες τις βάσεις και τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα που είχα!!! Τελικά του έκανα τρίπλα τύπου ζελε...σκι ...έτσι λέγεται και εικονικά τον κέρδισα και αυτός "πέθανε" τελικά από τα γέλια.
 
Φτάσαμε στο 2124 και βρίσκομαι πλέον μέσα στο ηλεκτροφωτισμένο χωρίς παράθυρα (απαγορεύονται) κυψελοσπίτακι μου, που όλα τα έχω για να είμαι ευτυχισμένος, μαζί με το κατοικίδιο πανέμορφο ιγκουάνα μου.
 
Όλα τα χρόνια έχω κάνει περίπου 200 εξάμηνα μπόλια πολυσύνθετα, ειδικής ευτυχίας και απόλυτης υποταγής.
Με κρατάνε στην ζωή αρκεί να μην με δει ο ήλιος.
Είμαι ένας ευτυχισμένος ζωντανός σε έναν υπέροχο τάφο!!
 
Έχω το γραφείο μου την δίωρη δουλειά μου... το γυμναστήριο μου να τροχίζω την κοιλιά μου... δύο γλαστράκια με πράσινα πλαστικά επιτρεπόμενα φυλλαράκια να θυμίζουν πως ήταν έξω η φύση στους αρχαίους χρόνους.
 
Επίσης η διασκέδαση μου είναι συνεχόμενη στην τηλεόραση του γαλαξία μας και εξειδικευμένη με την πάνσοφη τεχνητή νοημοσύνη που γνωρίζει τα πάντα για μένα και αναλόγως δίνει εντολές για ποιο φαγητό θα μου φέρει το ντρον της παγκόσμιας κυβέρνησης, μαζί με τις εντολές της επόμενης μέρας;;; νύχτας;;; δεν ξέρω εδώ και χρόνια τι είναι έξω... αλλά είμαι ασφαλής και χορτάτος!!!
 
Μου έχουν δώσει και έναν κατάλογο με νόστιμες πρωτεΐνες από γρύλλους από ακρίδες και τσακπίνικα σκουληκάκια.
Κάθε μήνα μου τα αλλάζουν!!!
...ναναι καλά ...!!!
 
Το κυριότερο είναι βέβαια ότι κάθε χρόνο μου αλλάζουν το ρομποτάκι ντουμπλουφάς που αν θέλω γίνεται φιλαράκι και τα λέμε ή και "κάνουμε" τρελλίτσες και γελάμε διότι ....είναι από πολλά χρόνια η εναλλακτική μου λύση και διδάσκεται από την ώρα που γεννιέται στο εργοστάσιο παραγωγής και στο σχολείο μελλοντικών υπηρετών...... Επίσης αν θέλω γίνεται και πανέμορφο θηλυκό που απολαμβάνω τον εξ' αποστάσεως έρωτα (χρειάζονται 2 μέτρα απόσταση και σύνδεση με super usb 11.0, ...... ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.0!!! με επιλογές 11 στάσεων...) 
 
Εχουν κυκλοφορήσει έμαθα και με 31 στάσεις τύπου "ερωτικές", αλλά πρέπει να γίνω πιο πολύ υπάκουος στην κυβέρνηση να πάρω και βεβαίωση, για να μου δώσουν την νέα τεχνολογία...!!!
 
Συνήθως δευτεράτζες μου στέλνουν ΑΛΛΑ ... ΑΛΛΑ..!! ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!!
Το κακό με το τελευταίο ήταν ότι είχε χαλάσει στο κοντρόλ του το κουμπάκι για τις παύσεις και με ξελίγωσε στο εικονικό και φανταστικό μπες βγες συν ότι δεν έβαλε γλώσσα μέσα!!
Τελείωσε και η μπαταρία του γιατί ήταν μίας χρήσεως.
Παραπονέθηκα και μου είπαν ότι τον επόμενο χρόνο το νέο θα είναι μουγγό και αργόστροφο!!!
 
Πάντως η ζωή μου είναι ασφαλής.
Μακάρι να είχα έναν καθρέπτη να δώ πως είμαι τώρα στα 172 μου!!!
Όταν γεράσω θα με κάνουν λίπασμα τροφή των νέων γενεών για το καλό μας!!!
Αυτά φιλαράκια μου από το παρελθόν.
 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!
 
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...

7 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ''ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ'' ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΄;;;;;.......ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!!
    ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ !!!
    Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έρχονται δυστυχώς εάν δεν ξυπνήσουμε και θα είναι πολύ πιο χειρότερα από ότι γράφεις Γιώργο, ό Θεός να με διαψεύσει

      Διαγραφή
  2. Κανεις δεν θα σε κραξει αγαπημενε φιλε. Ολοι και εγω μαζι σε συγχαιρουμε για τα ομορφα και συμβολικα σου γραφομενα λαογραφικης και θυμοσοφικης γνωσης ακομη και ευφαντασιας που περιεχει πρσγματικοτητες για το παρον κσι το μελλον μας το ζοφερο αν δεν αντισταθουμε σθεναρα με πιστη παντα στον Θεο.
    Νασαι καλα και πολυχρονο το koukfamily που παντα τιμα Χριστιανισμο και Ελληνισμο συμπεριλαμβανομενης και της πολυπαθης Ελληνικης Κυπρου που επι 34 σιωνες μονη αγωνιζεται να παραμεινει Χριστιανικη και Ελληνικη.
    Ο φιλος σου
    Α. Αντωνας
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ .
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ 2025 , ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Πολυ χαιρομαι που μετα απο μηνες συνανταω τον φιλο μου τον Δαναο! Στο γλαφυρο και τρομερα ευφανταστο αρθρο του εχω να πω, "Ωωω τι υπεροχη ζωη"...ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ.
      ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ....ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ !!!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλώς επανήλθες"Δαναε" με το πάντα γλαφυρό ύφος σου.
    Χρόνια πολλά και στην υπάρχουσα ιστοσελίδα όπου
    μόνο αλήθειες μπορείς να διαβάσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.