Σελίδες

7 Οκτωβρίου 2024

1ο Συνέδριο ΝΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου 07.10.2024
1ο Συνέδριο ΝΙΚΗΣ  
 
Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, μετά την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή και στην Ευρωβουλή, διοργανώνει το πρώτο του Συνέδριο στην Θεσσαλονίκη από 9-10 Νοεμβρίου 2024.
 
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η έγκριση νέου Καταστατικού, η επικαιροποίηση των πολιτικών θέσεων της ΝΙΚΗΣ και των οργανωτικών θεμάτων του Κινήματος. Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου θα εκλεγούν τα νέα μέλη του Βουλευτηρίου, της Επιτροπής Δεοντολογίας και της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.
 
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη προσυνεδριακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με την διαδικασία καθορισμού των Συνέδρων. 
 
Στο Συνέδριο, κατόπιν απόφασης όλων των οργάνων του Κινήματος, δεν θα τεθεί θέμα εκλογής νέου Προέδρου, καθότι ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτριος Νατσιός, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ταυτότητα και ενότητα του Κινήματος.
 
Η ΝΙΚΗ μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες του Συνεδρίου θα εξέλθει αποφασισμένη και πιο ισχυρή, για να υπερασπισθεί τα δίκαια του Ελληνισμού. 
 
Η ΝΙΚΗ θα είναι του Ελληνικού Λαού.
 
Επιτροπή Συνεδρίου ΝΙΚΗΣ
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.