Σελίδες

11 Σεπτεμβρίου 2024

Θες Πολιτική ;;;;;;;

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης
 
Καιρός είναι νομίζω στην εποχή που ζούμε να αλλάξουν τα δεδομένα για τους πολιτικούς καθώς και για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την πολιτική:
  • Κύριο και βασικό στοιχείο που πρέπει να πιστοποιείται κατόπιν εξετάσεων από τρεις (3) ακαδημαϊκούς Συνταγματολόγους, είναι να διαθέτει τίτλο σπουδών τουλάχιστον τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και η άριστη γνώση του Συντάγματος της Ελλάδας.
  • Επίσης τρεις πανεπιστημιακοί καθηγητές Ιατρικής να βεβαιώνουν ότι ο περί ου ο λόγος είναι ικανός ψυχιατρικά, πνευματικά και λογικά, ώστε να συμμετέχει και να ασκήσει πολιτικές δραστηριότητες.
  • Στο βιογραφικό του να καταγράφεται η εργασιακή του προϋπηρεσία με καταγεγραμμένα τουλάχιστον 1.500 ημερομίσθια εργασίας.
Με τις προϋποθέσεις αυτές, εκτιμώ ότι θα εκλείψουν τα φαινόμενα που εμφανίζονται στις μέρες μας, να εκδίδονται νόμοι που στη συνέχεια να χαρακτηρίζονται ως «αντισυνταγματικοί», να ακούγονται από κυβερνητικά στελέχη κραυγές σχιζοφρενικές, ανούσιες, εκτός πραγματικότητας και προκλητικές, καθώς και το απαράδεκτο φαινόμενο άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους να εκδίδουν απαράδεκτους νόμους για το εργασιακό και συνταξιοδοτούμενο δυναμικό της χώρας, που στοχεύουν στην υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου.
 
Νομίζω;;;;;; 
 
Υ.Γ. Καλό θα είναι να υπαχθούν στα μέτρα και οι υφιστάμενοι πολιτικοί!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.