Σελίδες

25 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ "ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΖΛ"

Μήνυμα του Αγγελου Καραγεώργου:
 
 
Η πρώτη μας από κοντά ομιλία στην Αθήνα μετά το καλοκαίρι "ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΖΛ" θα γίνει με το καλό στο Αιγάλεω με τη συνεργασία της Ομάδας Ελεύθεροι Πολίτες και του Κινήματος World Freedom Alliance αυτή την Κυριακή 29/9 με ώρα προσέλευσης 6.30μμ στο πολύ φιλόξενο Cafe-Club Milos, Ανδριανουπόλεως 21, 122 42 (είναι λίγο περπάτημα από το μετρό, δίπλα στη Θηβών)
 
Ο τίτλος της ομιλίας μου θα είναι ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ και θα εξηγήσω πως δεν είναι απλά η αναφορά (η ακόμα και κατάκριση) στα γεγονότα που αρκεί στην σημερινή υπερπληροφορούμενη κοινωνία αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πρώτον η διάκριση για το ποιά είναι η Αλήθεια και ακόμα περισσότερο η ικανότητα να ταξινομήσουμε τις πληροφορίες με τρόπο τέτοιο που να είναι ξεκάθαρο τι εξυπηρετείται από το κάθε γενονός, δηλαδή με ποιό τρόπο όλα συνδέονται και που πραγματικά οδηγούν, συμπεράσματα που προκύπτουν μόνο μέσα από μια πολύ καλλιεργημένη νόηση, ικανή να δεί πίσω από τα "φαινομενικά" που σκηνοθετεί ο ένας αόρατος μαριονετίστας. 
Τα λέμε εκεί με το καλό! 
 
Επιπλέον οι νέες μεταφράσεις από το Φόρουμ του Κισινάου από τον περασμένο Μάιο: 
 
 
 
Άγγελος Καραγεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.