Σελίδες

27 Σεπτεμβρίου 2024

Ρωσία: Τέλος στις υιοθεσίες παιδιών από πολίτες χωρών που επιτρέπουν την αλλαγή φύλλου

Το κοινοβούλιο της Ρωσίας (Κρατικής Δούμας-Κάτω Βουλή) ψήφισε την απαγόρευση υιοθεσίας παιδιών από την Ρωσία από υπήκοους χωρών, οι οποίες επιτρέπουν την αλλαγή φύλου για την ασφάλειά τους και προκειμένου να διατηρηθούν οι παραδοσιακές αξίες».
 
Η Ρωσία αποφάσισε τον περασμένο χρόνο την απαγόρευση αλλαγής φύλου, με νομικό ή ιατρικό τρόπο, στο πλαίσιο της ευρύτερης καταστολής των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. 
 
Η νομοθεσία για τις υιοθεσίες, η οποία είχε ήδη θεωρητικά εγκριθεί από την κυβέρνηση, απέσπασε σήμερα τη στήριξη της κατά την πρώτη από τις τρεις αναγνώσεις.
 
«Η απόφαση αυτή στοχεύει στην προστασία της παιδικής ηλικίας και των παραδοσιακών αξιών. Είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν αν υιοθετηθούν ή δοθούν για αναδοχή σε πολίτες ξένων χωρών, όπου επιτρέπεται ο επαναπροσδιορισμός φύλου», δήλωσε ο πρόεδρος της Δούμας, ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν, μετά την ψηφοφορία.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η Χριστιανικη Ρωσια χαρασσει τον δρομο της ηθικης και του Ευαγγελιου.
    Δεν θελει οι ανωμαλοι και αθεοι να μολυνουν την Ρωσικη κοινωνια.
    Ηταν στηριγμα της Ελλαδος και οι ηγετες μας σαν φιληκοοι των ξενων την προδωσαν και βγηκε κερδισμενη η μουσουλμανικη βαρβαρη Τουρκια.
    Στηριζουμε τον αθεο Ζελενσκυ ο οποιος ποτε δεν στηριξε τα Ελληνικα δικαια. Ποτε.

    Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.