Σελίδες

16 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ σε Ιωάννινα και Πάτρα.

Δελτίο Τύπου 16.09.2024
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ σε Ιωάννινα και Πάτρα. 

Με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά τα δύο προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ στα Ιωάννινα και στην Πάτρα το Σάββατο 14 και Κυριακή Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Το κλίμα ήταν ζεστό, διαλογικό και κυρίως γόνιμο. Η λίστα των ομιλητών ήταν μεγάλη όπως και οι προτάσεις που κατατέθηκαν. Η οργάνωση, η επικαιροποίηση των θέσεων του Κινήματος και η εξωστρέφεια ήταν αυτά που κυριάρχησαν. Η Ενότητα και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου Δημήτρη Νατσιού είναι αρραγείς διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες του Συστήματος. Για το Συνέδριο που ορίστηκε για τις 9-10 Νοεμβρίου όλα δείχνουν ότι αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για την μεγάλη ενίσχυση του εκλογικού της σώματος και, κυρίως, για ένα δύσκολο χειμώνα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη!  

Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.