Σελίδες

27 Σεπτεμβρίου 2024

Το τέλος της Ευρώπης γράφεται στην Ουκρανία

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε παλαιότερα, μοιραία στις μέρες μας, μετά το ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο για να επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει όπλα της Ε.Ε. σε ρωσικό έδαφος, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για το τέλος της Ευρώπης. 
 
Ας πούμε δυο λόγια και για την κακομοίρα την Ευρώπη. 
 
Από μικρό παιδί είχα ένα ερώτημα. Πως μπορούμε τόσο εύκολα και γρήγορα να αδελφοποιηθούμε δεχόμενοι ως αγαθές τις προθέσεις εκείνων, που μερικές μόνο δεκαετίες πριν, δολοφόνησαν με τον πιο στυγνό τρόπο, αμέτρητες χιλιάδες αγνών ηρώων και μαρτύρων του λαού μας; Πως έγιναν αγνές οι προθέσεις εκείνων, που από την πρώτη Άλωση, είναι ορκισμένοι να μην μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι και να γνωρίσουμε την αλήθεια και με κάθε τόπο μας κρατούν ομήρους στην κοσμική τους δύναμη;
 
«Εκείνων που σήμερα δείχνουν το στυγνό τους πρόσωπο καθώς κατάφεραν με την καλοστημένη παγίδα του «Ανήκομεν εις την Δύσιν» να καταδυναστεύουν και πάλι την πατρίδα μας, φτάνοντας στο σημείο να χαρίζουν στην Τουρκία « 6 επιθετικά υποβρύχια -σχεδόν τέλεια όπλα», τα οποία ναυπηγήθηκαν με χρήματα από τους ληστρικούς φόρους που επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό». 
 
Ο Άγιος Παΐσιος ήταν ο χειρούργος που μου άνοιξε τα μάτια: ««Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα... Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους.
 
Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε... Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!» είπε ο μεγάλος Άγιος και Προστάτης της Γενιάς μας.
 
Υπάρχει ένα βιβλίο πραγματικός θησαυρός, γραμμένο «Μέσα από το παράθυρο της φυλακής» από τον Ιερό Χρυσόστομο της εποχής μας, τον Άγιο Νικόλαο Επίσκοπο Άχρίδος, το οποίο και αξίζει να μελετήσουμε!
 
Ο Άγιος Νικόλαος, είναι ξεκάθαρος, απόλυτος και καίριος: 
 
«Αδελφοί μου δεν το βλέπετε όλοι; Δεν αισθάνεστε το σκοτάδι και το έγκλημα της αντιχριστιανικής Ευρώπης; Τι λοιπόν επιθυμείτε; Να είστε με το μέρος της Ευρώπης ή με το μέρος του Χριστού; Επιθυμείτε να είστε με το θάνατο ή με το ζωή; Αναρωτιέστε; Αποφασίστε! Ή θάνατος ή ζωή. Αυτή την ερώτηση έθεσε ο Μωυσής στο λαό του. Εμείς την θέτουμε σε σας. Καλό είναι να θυμόσαστε πως η Ευρώπη είναι ο θάνατος και ο Χριστός η Ζωή. Επιλέξτε τη ζωή, για να ζήσετε και να κερδίσετε την αιώνια βασιλεία. Αμήν». 
 
Τα λόγια αυτά είναι λόγια του Αγίου Πνεύματος, μέσα από το στόμα του Ιερού Χρυσοστόμου των εσχάτων χρόνων. 
Καλούμαστε όλοι μας γρήγορα να αποφασίσουμε γιατί δεν έχουμε χρόνο. 
 
Ο λαός μας έπεσε στην καλοστημένη παγίδα του "Ανήκομεν εις την Δύσιν", δηλαδή στο σκότος, γιατί παρασύρθηκε από τα χρυσόχαρτα της Δύσης που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία αξία και ξέχασε πως είμαστε παιδιά της Ανατολής εξ Ανατολών, παιδιά του φωτός, όπως έγραψε ο Απόστολος της αγάπης, Παύλος, στους προγόνους μας, στην Α' προς Θεσσαλονικείς Επιστολή, το πρώτο γραπτό κείμενο της Καινής Διαθήκης.
 
Η Ευρώπη ζώντας μακριά από τον Χριστό και πάλι θα αυτοκαταστραφεί. Αφού τώρα αυτό το ξέρουμε, ας προσέξουμε ποιο δρόμο θα πάρουμε στη συνέχεια. Ας προσέξουμε τις αποφάσεις μας, τις δράσεις και τη στάση μας, γιατί πρόκειται για το μέλλον των παιδιών μας. 
 
Καληνύχτα δυστυχισμένη Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.