Σελίδες

19 Σεπτεμβρίου 2024

Απίστευτο: Βιβλία Θρησκευτικών με εκκλησίες χωρίς σταυρό! - Λαυρέντζος (ηχητικό)

 
Ο Α. Λαυρέντζος σχολιάζει το γεγονός ότι στα βιβλία των Θρησκευτικών οι εκκλησίες και τα καμπαναριά εμφανίζονται πλέον χωρίς σταυρό. Μας προετοιμάζουν άραγε για την μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας που μας φέρνουν οι μεταναστευτικές ροές;

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.,ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΜΑΣ.
    Οι Διώξεις των Χριστιανών στη σύγχρονη εποχή
    Σε πολλές χώρες του κόσμου, οι Χριστιανοί υπόκεινται σε περιορισμούς στην ομιλία και υφίστανται κοινοτική βία και εγκλήματα μίσους.
    Το ερευνητικό κέντρο Pew έχει πραγματοποιήσει μελέτες σχετικά με τη διεθνή θρησκευτική ελευθερία, διερευνώντας περιορισμούς στη χριστιανική θρησκεία, που απορρέουν από κυβερνητικές απαγορεύσεις για την ελευθερία του λόγου και τη θρησκευτική έκφραση, καθώς και κοινωνικές εχθροπραξίες ιδιωτών, οργανισμών και κοινωνικών ομάδων. Η διαπίστωση είναι ότι οι Χριστιανοί *διώκονται αμείλικτα υπόγεια και ανώγια και χειρότερα από τον καιρό ύπαρξης του.
    *Πρόσφατα αθλητής ολυμπιονίκης, αποβλήθηκε διότι πριν τον αγώνα έκανε τον Σταυρό του και φίλησε αυτόν που είχε στον λαιμό του ....Έτσι “ταπείνωσε” τους διοργανωτές: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος έδειξε και τον Ορθόδοξο Σταυρό σε όλο τον πλανήτη & αποθεώθηκε. Μπορεί να αποβλήθηκε από τους άθεους κριτές αλλά η δύναμη του Σταυρού του υπερήφανο και όρθιο νικητή τον κράτησε και τόνισε ότι θα το επαναλάβει !!!!!!!!!!

    Μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν αρένες όπου λιοντάρια κατασπαράσσουν χριστιανούς, αλλά ο υβριδικός πόλεμος που υφίστανται και πάλι στόχο έχει την εξαφάνιση τους. Δεν θα τους περάσει.... 2000 χρόνια άντεξαν...

    Ένοπλες επιθέσεις σε εκκλησίες έχουν παρατηρηθεί παντού. Ορισμένες επιθέσεις εμπρησμού και βεβήλωσης θεωρούνται εγκλήματα μίσους κατά τΑ βανδαλισμός ή η παραποίηση της χριστιανικής ιδιοκτησίας και συμβόλων ιερών είναι μια μορφή έκφρασης του αντιχριστιανικού αισθήματος. Η καταστροφή ιδιοκτησίας των εκκλησιών και των χριστιανικών ατόμων μπορεί να παραβιάζει διάφορους ποινικούς νόμους αλλά οι ερμαφρόδιτοι πολιτικοί μας δεν βλέπουν δεν ακούν δεν μιλούν αφού υπερασπίζονται αλλόθρησκους και ανωμάλους, που φυτρώνουν πλέον σαν μανιτάρια. Ένα ερώτημα απλό ειδικά για τους ΛΟΑΤΚΙ αθέους που πλημύρισαν και ποδηγετούν τις κυβερνήσεις, είναι ότι αφού δεν γεννούν πως πολλαπλασιάζονται. Η απάντηση είναι ότι οι αθεϊστικές κυβερνήσεις με την στάση και την συμπαράσταση της, σε υπονόμους τους σπέρνει και φυτρώνουν .... Είναι μόδα πλέον και η αθεϊα και το π@@σλίκι.και όποιος δεν ακολουθεί είναι ανώμαλος .... Ας λάβουν υπ όψιν ότι ο Σταυρός δεν καταπολεμάται. Είναι Άγιο Πνεύμα, που είναι απλωμένο σε όλη την οικουμένη. Ούτε να το αγγίξουν μπορούν, ούτε να τον εξαφανίσουν. Εσαεί ανά τους αιώνες όρθιος στέκεται και σαν φάρος φωτίζει τις ψυχές των ευσεβών Χριστιανών.
    Η μόδα έρχεται και σύντομα παρέρχεται και εξαφανίζεται, όπως θα εξαφανιστούν και οι .... περήφανοι δαιμονισμένοι από προσώπου γης.....
    Στο δια ταύτα ..... Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ *ΝΙΚΑ.
    *ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ ...
    27 Οκτωβρίου 312 μ.Χ. – «Εν Τούτω Νίκα» ("In hoc signo vinces")
    Στις 27 Οκτωβρίου του 312 ο Μέγας Κωνσταντίνος είδε το όραμα του Σταυρού στον ουρανό και το θεϊκό πρόσταγμα «ἐν τούτῳ νίκα», για να νικήσει στη συνέχεια τον ασεβή και άθεο Μαξέντιο στη μάχη στην Μουλβία. Ο Μέγας Κωνσταντίνος ελάχιστο στρατό είχε απέναντι απο τον Μαξέντιο. Παρ όλα αυτά η δύναμη του Σταυρού έδωσε και την νίκη στους χριστιανούς.....

    Σύμφωνα με το θρύλο, ο Κωνσταντίνος Α΄ (Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος, 27 Φεβρουαρίου 272 – 22 Μαΐου 337) ενέκρινε αυτή την ελληνική φράση, «ἐν τούτῳ νίκα» (με αυτό νίκα) ως σύνθημα μετά το όραμά του με ένα Χι Ρο στον ουρανό λίγο πριν την μάχη της Μουλβίας Γέφυρας εναντίον του Μαξεντίου στις 28 Οκτωβρίου 3

    Και ο νοών νοείτω, ότι η δύναμη του Σταυρού ως σίφουνας θα κατατροπώσει αυτούς, που τον πολεμούν .... και ως μπούμεραγκ κατακέφαλα θα τους κτυπήσει τους αμετανόητους και άθλιους πολέμιους της Ορθοδοξίας. ... και τέλος για αυτούς τους κολασμένους, που στο αιώνιο πυρ της κόλασης θα οδεύσουν ... Εγγύς γαρ ο καιρός....

    ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο δι-ΑΠΡΕΠΗΣ, αλλά ευσεβής Ορθόδοξος Χριστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κονδυλοφορος του ως αιχμηρο σπαθι διαπερνα τους ασεβεις ανωμαλους και αθεους.
    Αποτολμηστε να δωσετε απαντηση αχρειοι.
    Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχισε μπουμεραγκ να τους κτυπας κατακεφαλα . Τους ελυωσες ....
    Ντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.