Σελίδες

28 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ

ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
 
ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΘΕΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΩΣΤΕ:
 
1/ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΙΣΗΓΟΡΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ) 
2/ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ (ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ) 
3/ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ 
4/ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ 
5/ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 
6/ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ. 
7/ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ 
8/ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ 
9/ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ 
10/ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 
11/ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. 
12/ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ κλπ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ 
13/ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
14/ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ 
 
ΑΝΑΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 1ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ 
 
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.